TÄVLING – VINN BILJETTER TILL BRÅVALLA

Posted in Tävlingar

Visste ni att Swebus kör dig till 16 av Sveriges och Nordens största festivaler i sommar? Det bästa är att det alltid är gratis WiFi så jag kan blogga och uppdatera mina sociala medier på bussen! 😀

Nu är det så här, jag har fått möjlighet att tävla ut biljetter till Bråvallafestivalen i juni för dig och en vän via Swebus. Resan ingår såklart! Tävla genom att motivera varför du ska få åka i kommentarsfältet. Skriv också din ålder och var du bor samt mailadress. Tävlingen pågår mellan ”idag den 25 maj – 1 Juni, dvs en hel vecka”

Läs mer här: http://www.swebus.se/Event/Festivaler/

Lycka till och jag hoppas vi ses där, kommer bli galet 😀

Tävling_bråvalla_B

54 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Ha en bra dag 🙂

 2. anonym säger:

  Hoppas det blir trevligt där

 3. Calle säger:

  BRÅVALLA vore så jävl* nice! Dels för att det är grymma artister och grym stämning men också för att jag och min flickvän skulle haft det så galet kul där. Jag vill dit mer än någonting annat och skulle blivit hysteriskt glad ifall jag vann denna utlottningen.

  Jag är 16 år gammal, min mailadress är carl.medin@utb.karlshamn.se och jag bor på Dalgången 33, 374 37 Karlshamn.

  Ha en fortsatt bra dag och vecka. Med hoppfulla hälsningar, Calle.

 4. Moa säger:

  Just nu sitter både jag och min sambo i Umeå och pluggar röven av oss. Tentaperiod kan nog vara det mest påfrestande som finns. Det hade varit en ytterst trevlig belöning att få återhämta sig efter tentan med en ruggigt bra festival och bra artister!

 5. Felicia kodjo säger:

  Jag hade så gärna velat åka till Bråvalla detta året! Har bara inte råd! Det är once in a lifetime som man får chansen att se wu tang clan LIVE! plus att det är andra sjukt bra band och artister som spelar detta året!

  Jag bor i halmstad och är 21 år gammal. Håller tummarna! Woho!

 6. Evelina säger:

  Bråvalla är verkligen den perfekta sommar festivalen. Att tillsammans med sina vänner få njuta av skön musik, gött sällskap, skapa roliga minnen och så himla mycket mer. Jag hoppas i år tillsammans med min bästa vän få ta bussen ner till Bråvalla och uppleva det på plats!

  21 år
  Sundsvall
  evelinadanielsson16@hotmail.com

 7. Ebba Malmqvist säger:

  Jag skulle vilja ta med min bästa vän till Bråvalla. Hon har haft ett svårt år och jag skulle vilja ge henne detta, vi båda älskar festivaler men vi har aldrig lyckats ta oss till Bråvalla. Detta är perfekt för oss som är fattiga studenter och jag skulle verkligen vilja få henne på bättre humör genom en riktigt grym festival!
  Adress: Dalvägen 1, 37030 Rödeby
  Mail: Malmqvist.ebba@gmail.com
  Ålder: 18

 8. Sandra säger:

  Heej!
  Skulle bli så sjuuukt jävla glad och det skulle nog vara en av dem bästa uppleveserna jag någonsin kommer få göra tillsammans med någon människa som betyder mycket för mig! Att få vara på Bråvalla och se alla artister skulle vara så himla kul och kommer ge mig minne för livet. Bråvalla-festivalen är något jag drömt om att få åka till sen jag visste om det men har varit för ung, men nu är jag 17år och kände why don’t give it a chans när man lixom får för föräldrarna och allt nu 😀
  Skulle bli så sjukt jävla överlycklig ifall jag skulle få upplevda de här!
  Tack på förhand för allting och btw, var as kul o träffa dig o Annica på Big Brother live 🙂

 9. Fanny säger:

  Jag skulle verkligen vilja åka till Bråvalla då jag har ett flertal kompisar som ska dit, och även varit där som sagt att det är grymt! Men då ekonomin krisar så har jag tyvärr inte råd att lägga ut så mycket pengar på biljetter. Men jag får vara med och tävla och hålla tummar och tår på att jag kan få vara med och uppleva denna grymma festival, jag är 20 år och bor i Karlstad!

 10. Ebba Nordek säger:

  Jag skulle så himla gärna vilja ta med min bästa vän till Bråvalla och ge henne världens bästa upplevelse, för det förtjänar hon verkligen. Hon har haft det riktigt tufft i flera år med en hemsk depression som vi andra nog inte ens kan föreställa oss om. Hon är världens kämpe och fick i vintras äntligen sluta med sina mediciner. Tyvärr har hon nu börjat må dåligt igen, fallit tillbaka i depressionen och fått börja med medicin igen och nu vill jag ge henne allt i världen för att stärka henne och få henne att må bra igen. Vi har många gånger pratat om hur kul det skulle vara att få åka dit grymma artister och verkar va sjukt bra stämning! Vi älskar att hitta på lite crazy stuff och har alltid så galet kul tillsammans så vi skulle leva livets liv om vi fick chansen att åka till Bråvalla! Jag vet att hon (och jag) skulle bli sjukt glad om jag bjöd med henne på detta!

  Jag är sjutton år och min mail är ebba.nordek@hotmail.com och bor i Nässjö (ormaryds by 5).
  Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!
  Bästa hälsningar, Ebba

 11. Sofie Berglund säger:

  Denna resan hade betyt så mycket! Har precis blivit dunpad av min kille/sambo… Skulle verkligen vilja komma iväg på något roligt & bara ha en grym helg!

 12. Linnea säger:

  Jag hade velat åka dit med min bästavän Nikki ,för vi har aldrig varit på Bråvalla , om det skulle va så att jag vann så skulle jag och min bästa kompis festa in i gryningen och det kommer bli en sån grym upplevelse i våra liv 🙂
  Jag är 20 år och bor i horn 🙂

 13. Sofina Uitto säger:

  Tjenixen!

  En 19årig brud här som strax tar studenten och skulle vilja dra med min bästa vän till Bråvalla för en brakfest innan vi flyttar ett antal städer ifrån varandra. Att få dela en sån magiskt ”resa” men en ännu mer fantastisk vän vore galet! Dock står jag där och festar med mina partykryckor efter en operation men de hindrar mig inte. Livet är värt att leva innan man går åtskilda vägar och går in i vuxenlivet. Jag är på gång!

  Bor nuvarande i Västernorrland (Kramfors) men befinner mig säkerligen i Stockholm vid detta tillfälle. Min mail är: soffi_propp_9@hotmail.com

 14. Elin Thudén säger:

  Hej!

  Både jag och min kompis vill jättegärna hänga på Bråvalla men hon har precis fått sparken och jag är allmänt pank så det blir lite svårt att då ihop det!
  Har redan tagit ledigt från jobbet pga detta för tanken var att vi skulle åka, men så blev det som det blev! Skulle så gärna vilja överraska min kompis med detta i och med att hon är lite deppig pga jobbet osv. Skulle vara sjukt kul att muntra upp henne, för sånt här är det bästa hon (och jag) vet! Dessutom består resten av min sommar av jobb så skulle vara kul att få göra nåt annat 🙂

  19 år, Bor på Fiskaruddsvägen 14, 14462 Rönninge!

  Hadeeee!
  / Elin

 15. Sofie säger:

  Har precis blivit dumpad…så skulle verkligen behöva komma iväg o ha så roligt! Bråvalla är så grymt & vill verkligen komma iväg dit!!❤️ hoppas verkligen på tur! Hade blivit så glad för detta!!!
  Sofie
  Sofieberglund_93@hotmail.com
  21år
  Lysekil

 16. Linnea säger:

  Jag och min kompis vill dra dit men har fortfarande inte lyckats göra det dom senaste 2 åren, och nu är vi arbetslösa studenter så ekonomin räcker inte riktigt till 😉 Vi älskar festivaler och missar aldrig summerburst, skulle vara kul att se hur Bråvalla går till också!
  Vi är 20 år, bor i Bollnäs.
  linneaaberg95@gmail.com

 17. Alexander säger:

  På bråvalla vi fara, där vill vi vara!
  Men biljetter är dyra o går ej o hyra!
  Din tävling jag ska vinna och biljetter ja finna.

  I camp jag ska sova, efter tävling vill jag lova.

  Det blir på ett fält i ett halvdant tält
  Festa med sång, natten lång.

  En vecka jag vänta innan biljetter ja hämta!

  Adjos forza bajen 2-1 ikväll
  22 år gammal.

  1. Alexander säger:

   Den här går att ta bort. Den blev inte klar innan den laddades upp

 18. cecilia säger:

  Cecilia 24 år, Stockholm. Cecilia.ryde@hotmail.com

  Jag vill vinna därför att jag har en vän som aldrig har varit på en festival. Att få vara på en festival är något alla bör pröva minst 1 gång. Sedan att hennes stora idol Robbie Williams ska dit går inte att beskriva. Min vän har tyvärr inte råd att åka dit då hon nyligen blivit av med sitt arbete och jag vill hjälpa henne att komma dit. Att sedan få åka säkert med Swebuss dit är ett extra plus.

 19. Hanna säger:

  Har aldrig varit på festival innan och känner att nu är det läge till att testa på det! 😀
  22 år, Göteborg

 20. Johanna säger:

  Skulle va jätte kul och vinna. Dock behöver jag inte åka buss dit (bor i norrköping). Men skulle vara kul för mig och min sambo och komma hemifrån lite, då det blir mycket tid med våran dotter. Ska även förlova oss då så skulle vara kul och fira det där! Har alltid velat gått dit men ekonomin är ju lite tajt. Men håller tummarna och hoppas på att vinna!
  Är 22 år och bor i norrköping

 21. Alexander B säger:

  Till bråvalla vi fara, där vill vi vara!
  Men biljetter dyra o går ej o hyra.

  Ett mål jag har i väntan på ett svar
  Din tävling jag vinna och biljetter jag finna.

  Efter mycket svett men inte lätt
  Med vårat tält på deras fält.

  Fest vill jag lova i mitt tält jag sova.
  På morgon jag vakna gårdagen jag sakna.
  Efter denna dag, de blir nya tag
  En öl i min hand mot nya land
  Kämpa och slit hit och dit
  Leta över allt efter bajamaja och salt.
  löpa jag gör för sången jag hör
  Inget får missa, men fuck jag måste pissa.
  lergatan jag sprang ramla o pang.
  ont jag fick men glömt på en kick.
  blåst och regn nu min säng

  Av lera och jord du kommen är en festival att älska jag lovar och svär.
  Tack och hej biljetter till mej.

  Forza bajen 2-1 ikväll (renni 1, linus 1)
  22 år

 22. Johanna säger:

  Skulle va jätte kul och vinna. Dock behöver jag inte åka buss dit (bor i norrköping). Men skulle vara kul för mig och min sambo och komma hemifrån lite, då det blir mycket tid med våran dotter. Ska även förlova oss då så skulle vara kul och fira det där! Har alltid velat gått dit men ekonomin är ju lite tajt. Men håller tummarna och hoppas på att vinna!
  Är 22 år och bor i norrköping

 23. Alexander B säger:

  PS Bor i Vaxholm
  glömde det.

 24. Anna G säger:

  ÅHH! Tillsammans med min bästa vän Beijer skulle jag twerka till Angel Haze feta beats och vi skulle hålla varann i hand med tårarna rinnande nerför kinderna när Jocke Berg i Kent sjunger ”jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor”! Dansa i svett till John Dahlbeck, skrika lungorna ur oss för Robbie Williams och jubla för fantastiska Beatrice Eli – Sveriges starkaste popkvinna!
  Följa med Rebecca och Fiona in i natten som aldrig ger upp och sjunga med i varenda textrad Winnerbäck nånsin har skrivit!
  Detta är min sommardröm, herregud vad jag vill dit.
  Kram, Anna

  1. Anna G säger:

   28 år, Göteborg 🙂
   annagrevillius@gmail.com

 25. sanne säger:

  Min pojkvän fyller 19 år den 25e juni och det hade varit perfekt att överraska han med detta! Han älskar nämligen Wutang!
  Hade varit skönt att komma iväg och göra någonting, för vårt förhållande behöver verkligen det!

  19 år och bor i Karlshamn.

 26. Emilia säger:

  Bråvalla, vem vill inte dit? Otroligt bra artister och även några idoler, det är typ världens upplevelse. Det är en perfekt liten ”semester” att bryta av med när man sommarjobbar. Att ta med sin bästa vän som en födelsedagspresent för henne skulle nog vara den bästa presenten hon skulle kunde få. // Emilia 15 år från Gotland

 27. Cornelia säger:

  Hela vintern min abstinens har gnällt.
  När tusan är nästa gång jag får sova i tält?
  Converse i lera, dansa med flera och lyssna på musik med mera!
  Skulle bli så glad att jag bara svamla om jag på Bråvalla hamna!

  1. Cornelia säger:

   Forts.
   24 år gammal
   Bor i Jönköping

 28. jennie säger:

  Hade varit en sååå rolig upplevelse har länge tänkt på att åka dit men aldrig gjort de.. idag är de min 21års dag så hade varit såååååå roligt att vinna så jag hade kunnat ta med min sambo då vi knappt ses för vi jobbar på olika håll… hade varit den perfekta avslutningen på min födelsedag! Nu håller jag tummarna!
  21 år växjö

 29. Lisa A säger:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa biljetter till mig och min pojkvän. Det finns ett flertal anledningar till detta – för det första är Robbie Williams hans typ största idol. För det andra har varken han eller jag någonsin varit på en festival pga. att jag varit mycket sjuk. Nu däremot mår jag bättre så då är vi jättesugna på att gå på en så att vinna dessa biljetter hade ju varit optimalt! Dessutom ska hela vårt kompisgäng till Bråvalla på festival, men eftersom jag, som tidigare nämnt, har varit sjuk så har vi inte vågat planera så långt framöver. Nu är ju dock festivalen snart här och jag mår bra, pojkvännen älskar Robbie Williams, vi skulle få uppleva vår första festival tillsammans OCH dessutom umgås med vårt stora kompisgäng på festivalen. Det hade varit en perfekt start på sommaren <3
  Bor i Göteborg, är 21 år.

 30. emma säger:

  Jag vill ta med mig min pojkvän, sambo som även också är min bästa vän! Vi firar 2 år den helgen Bråvalla är och skulle vilja ge en dunder överraskning. Har själv fått en del överraskningar så jag såg ett toppen läge att försöka ge en oförglömlig helg med mig och våra gemensamma vänner som också ska dit! Att få ge honom denna upplevelse med massa super duper bra artister och alla den goda festivalmat som man ätit sig äckligt mätt på under de dagar. Och inte nog med det hans favorit artist Lars Winnerbäck spelar, så hur bra kan det bli?!
  Jag håller tummarna på att jag få denna chansen på att överraska honom med detta för det är han värd. Han är värd allt här i världen! Och ta det lite lugnt från jobb och bara varva ner och njuta av livet.

  Ett plus i kanten är ju att du och Annica kommer dit!! Att få träffa er hade varit så sjukt kul. Har velat komma på era träffar ni styrt upp men eftersom jag bor nere i Skåne har det varit lite svårt. Så jag hoppas vi ses där 😀

  Jag är en tjej på 24 år, bor i Helsingborg tillsammans med min sambo.
  rosdahl2@hotmail.com

 31. Pär säger:

  Jag själv har redan en biljett men då jag har två nära vänner som tar studenten om ett par veckor & har det lite knapert att få ihop ekonomin skulle dessa två biljetter passa dem perfekt! Desutom har jag då givna studentpresenter klara. Win win. Tack & hej!
  20år, mina vänner är 18/19. p.nilsson95@hotmail.com

 32. Camilla säger:

  Hej Marcelo!

  Jag tycker jag är en värdig vinnare då jag i ett par år nu pluggat och inte riktigt har ekonomin så man kan unna sig en biljett till Bråvalla. Både jag & min sambo älskar musik, och kommer stå och sjunga med till så många artister vi har möjlighet till.
  Varför inte ta chansen att dela ut biljetterna till två störtsköna personer som verkligen förtjänar det? Vi kommer hålla liv, och ge all den glädje och energi vi har 🙂
  Hoppas vi ses i sommar!

  Kram!

 33. Camilla säger:

  Hej igen,

  haha flummig som jag är glömde jag såklart. Jag är 24 år, min sambo är 25 och vi bor i Göteborg 🙂

 34. Jerker säger:

  47 år och det är 15 år sen sista stora festivalen för min del. Det vore perfekt att få återuppleva gamla ungdomssynder, även om medelålders 🙂

 35. Natalie Eriksson säger:

  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa biljetter och jag skulle självklart tagit med mig min bästa vän Emelie. Anledning till att jag skulle vilja vinna är ju självklart för det hade varit en jätte rolig upplevelse för oss båda. Men en till anledning är också att jag inte haft världens händelserika eller roliga år. När jag gick i 9an trivdes jag inte alls, vilket ledde till mycket frånvaro. Den enda vännen jag hade är Emelie och hon hade bara mig. Jag hoppade av första året i gymnasiet i höstas, då jag kände att allt bara blev fel. Kom inte in på varken frisör eller stylist som jag egentligen ville gå, så jag gick ett program jag inte alls gillade. Därför valde jag att hoppa av, men eftersom det var en så pass kort stund jag gick i gymnasiet så hann jag inte få några vänner jag behöll kontakten med. Så efter det har det varit jobbigt, jag spenderar den mesta tiden med mig själv eller min pojkvän. Jag har inte tjej kompisar jag kan göra tjejgrejer med, Emelie har mycket i skolan vilket har gjort att vi kanske träffas 1 gång varannan månad. Och det känns alldeles för lite, och det har varit jobbigt. Jag har kännt mig fruktansvärt dålig flr jag hoppade av gymnasiet man har känt sig värdelös. Men i höst tänkte jag börja gymnasiet igen och då ska jag gå frisör som jag ville och jag hoppas på nya vänner då och ett bättre år.

  Jag tycker iallafall vi båda förtjänar att åka till Bråvalla, dels för att jag haft ett jobbigt år utan vänner och för att Emelie pluggat enormt mycket så det inte funnits tid till något annat. Det skulle vara kul att kunna umgås med henne och göra något så pass kul tillsammans . Vi skulle verkligen behöva komma iväg på något tillsammans, så jag verkligen kan känna att jag har en riktig vän iallafall

  Jag är en tjej som är 16 år, fyller 17 på midsommarafton . Min kompis blir även hon 17 fast den 1 juni. Vi bor i Björklinge som ligger utanför Uppsala !

  natalie.sk.iron@hotmail.com
  Kram !

 36. Alexandra säger:

  Ååh bråvalla vore drömmen!
  Jag hade tagit med min sambo Björn! Han arbetar utomlands och i sommar har vi bara 1 vecka ledigt med varann! Veckan infaller samma som bråvalla o det vore perfekta semestern för oss, riktigt bra band o gött häng!

  Dessutom är det lars winnerbäck enda konsert i Sverige i år, vilket skulle göra detta året ännu bättre !

 37. Desirée säger:

  Hej Marcelo,

  Fan vad jag alltid älskat den blandning av musik som Bråvallafestivalen erbjuder! Men surt nog så har det varje år kommit något i vägen för mina finfina planer att åka dit. Nu äntligen har jag hela juni fri. Är 21, från Stockholm och så sjukt redo att vara med på årets höjdpunkt. Min enda motivering är att jag vill uppleva musik, dans, bekymmerslöshet och trevligt folk allt på samma ställe! Jag ser det här som en perfekt möjlighet då man inte är hur taggad som helst på att bränna de sista pengarna inför sommaren. Om jag vinner biljetter kommer jag överraska en av mina närmsta killpolare med en biljett. Han har haft det tufft i år och förtjänar minst sagt en hejdundrande festival!

  Kram på dig,
  Dessi

 38. Maria Andersson säger:

  Hejsan! Jag heter Maria och kommer från Östersund. Jag går första året på gymnasiet och är alltså 17 år. Jag skulle bli så sjukt glad om jag vann biljetterna eftersom jag och min bästa vän har pratat om Bråvalla i evigheter och vi vill verkligen dit men vi har inte råd eftersom att studiebidraget går till annat och tiden vi kunnat jobba på gått till studier. Vi är rätt så sköna så vi kommer göra bråvalla 10ggr bättre bara genom att vara där och sprida våran glädje. Dessutom är det grymma artister i år och det vore rätt så sorgligt om man missade att se dem live bara för att man inte har råd. Jag tycker verkligen att jag och min vän förtjänar de här biljetterna efter ett deprimerande kallt år med pluggpluggplugg, det vore så sjukt skönt att få en underbar sommar med en grym upplevelse!

 39. Josefine Arwhem säger:

  Hej!
  Jag heter Josefine, jag är snart 17 år och bor i en by utanför Östersund. Jag vill vinna dom här två biljetterna för att jag behöver något annorlunda till sommaren, det största jag varit med om är Storsjöyran och det är verkligen inte något storslaget, haha, det är riktigt kul men man känner alla så man kan inte göra bort sig utan att alla vet om det. Jag vill även vinna biljetterna utav dig eftersom min ekonomi är väldigtväldigt dålig för jag lever på studiebidraget så jag har sorgligt nog inte råd med varken biljetter eller resa. Du vet förmodligen själv hur dyrt det kan vara att resa från Östersund eftersom allt ligger så långt bort där ifrån.
  Jag vill förresten ge min bästa vän den andra biljetten så vi kan va där tillsammans, för hon har ungefär en lika stark ekonomi som mig.
  Tack på förhand!

 40. Narin säger:

  Hej, ett av mina favoritband, muse spelar på bråvalla detta året. Varför jag tycker att jag ska få biljetterna är för att jag och min kompis för två eller tre år sedan skulle sett dem live i Malmö. Men såklart ska Matthew ställa in konserten för andra gången i Sverige på grund av att han skadat sig. Så nu tycker jag att de min chans att få möjligheten till att se dem live på bråvalla. Det hade varit en dröm som gått i uppfyllelse.

  Både jag och min vän är 19 år, och vi är så tacksamma om du ville ge dessa biljetter till oss (Y)

 41. Emma säger:

  Hallå!
  Att åka iväg på festival under sommaren med sin bästa vän, lyssna på live musik, träffa så sjukt mycket nytt härligt folk och bara må så jäkla bra, man hade ju verkligen inte klagat! Oavsett väder hade det varit en sån sjuk upplevelse såklart.
  När folk berättar hur det var samt visar bilder vill man bara åka dit direkt!
  Jag hoppas jag vinner dessa biljetter så jag kan få överraska min kompis, samt få ett jäkla bra minne att ta med mig och självklart få lyssna på alla artister som kommer!! Hade man haft råd hade biljetten vart bokad för längesen!
  Kommer från Karlstad, och är 17 år.

 42. Isabella Karlsson säger:

  Jag skulle bli otroligt glad om jag hade kunnat ta med min bästa kompis till Bråvalla. Dem senastse året har vi tittat på festivalen från internet, suttit och längtat med små tårar i ögonen över att vi själv inte varit där.
  Vi bor nästan längst upp i Sverige, med två timmars flyg till Stockholm, just därför har det varit svårt för oss att kunna ta sig så långt bort som Norrköping eller överhuvudtaget någon festival eller konsert. Men det här är en fantastisk chans för oss att uppleva vår dröm tillsammans, håller verkligen tummarna. /två 16 och 17 åriga tjejer

 43. Lisa säger:

  Hej,
  Jag är 23år och bor i Stockholm. Jag har skrivit en liten dikt om hur gärna jag vill vinna dessa biljetter, hoppas du gillar den!

  En sommar med enbart jobb, det ger mig nästan lite sorg
  och det blir ingen resa, inte ens till Göteborg
  Men med bråvalla skulle ändå sommarn bli komplett
  jag skulle bli så glad om just jag fick en biljett
  komma bort från vardagen för en stund
  lyssna på musik och knappt sova en blund
  skippa kavaj, smink och skorna med klack
  skutta omkring i hatt och färgglada lack
  Calvin Harris, Robbie Williams och inte minst Kent
  Tält, sovsäck och mat som smakar bränt
  Skrika sig hes och bada i svett
  glömma allt som stavas dusch, tvål och tvätt
  trängas på konsert med härliga vänner
  både nya du hittat och gamla du känner
  Sitta i en slänt och sänka några kalla
  och allt det andra som hör till på bråvalla
  Jag skulle bli så glad om just jag fick vinna
  och uppleva allt detta med min bästa vännina!

  Håller tummarna!

  1. Therese Kjellsson säger:

   Hej Lisa,

   Du har inte lämnat något e-post adress? Hur får man tag i dig? Mvh Swebus

 44. Elias Ericson säger:

  Jag heter Elias, är född 94, bor i Malmö och är serietecknare och illustratör! Ritar och lägger upp saker – ofta relaterade till queeraktivism – på min blogg EliasEricson.tumblr.com och ska just gå ut Serieskolan i Malmö. Har också gett ut två böcker, en seriebok som heter Åror på Galago förlag och en barnbok som heter Blompojken på Kabusa förlag. Jag vill med mitt skapande krossa förtryckande normer och sakta men säkert förändra världen till en finare och mer accepterande plats!

  Förutom att teckna och berätta älskar jag musik så mycket att det gör ont! Har under det senaste året åkt på fyra olika Morrisseykonserter varav en av dem fick mig att vallfärda enda till Cardiff. Så jag är kort sagt väldigt dedikerad!

  Jag och en av mina finaste vänner (som också är 94:a och bor i Malmö med mig) har åkt på flera konserter tillsammans (hon åker bokstavligen över atlanten för Morrissey och är lite mer erfaren än jag, haha). Vi hoppas nu på att åka till Bråvalla så jag äntligen kan få uppleva min första festival… men som de post-tonåringar vi är så blir det svårt att få råd under en knaper sommar, och som ung frilansande kulturarbetare är det inte särskilt bra betalt alla gånger!

  Både jag och min kompis har haft det jobbigt med dåligt psykiskt mående, och vi skulle bli otroligt glada om vi fick chansen att ta en paus från våra liv och alla krav på produktivitet och bara få ha det underbart med fin livemusik i ett par dagar. Chanserna är att jag ritar en självbiografisk serie om det efteråt. 🙂

  Min mail är eliasericson@live.se och jag och min vän skulle älska att få åka! Tack för en fin tävlingschans! <3

 45. Angelica säger:

  Jag och min bästa vän har velat åka på Bråvalla ända sedan de startade för ett par år sedan men det har alltid kommit något emellan – skola, jobb eller helt enkelt avsaknaden av dem. I år är det dock inget som skulle förhindra oss från att åka, och eftersom lineupen är bättre än någonsin vore det så roligt att få chansen att åka dit. Att få uppleva Muse live, slukas av stämningen under Calvin Harris spelning, skrika oss hesa till Maskinen och Familjen och att få se Kents enda Sverigespelning skulle göra denna helg till årets bästa. Det vore superkul att få överraska min kompis med ett par biljetter, att dessutom få åka Swebus dit skulle vara pricken över i 😀

  Jag är 20 år, bor i Sundsvall och min mailadress är eminence@live.se

 46. Tilda säger:

  Hej,
  Mitt namn är Tilda, 17 år, Falun.

  Efter ett minst sagt motigt och jobbigt första år på gymnasiet drömmer jag om ett betydligt bättre sommarlov som får mig att bli lycklig igen! En festivalupplevelse skulle ge mig så mycket glädje och en perfekt start på det sommarlov jag drömmer om och behöver så mycket!

  Hälsningar, Tilda

 47. Benedit Witermark säger:

  Åhh, detta är ju drömmen! Jag fyller 16 i sommar och bor i Göteborg, och skulle verkligen bli överlycklig ifall jag vann dessa biljetter! Barnbidraget är ju inte så mycket att leva på, så det blir tyvärr inget över till festivaler som jag så himla gärna vill gå på. Har alltid velat gå på Bråvalla, dels för artisterna men också för den härliga stämningen och gemenskapen! Är ett stort fan av Calvin Harris, och av det jag har sett från lineupen verkar Bråvalla bli helt galet! Blir helt lycklig när jag tänker mig 3 dagar i Bråvalla med min bästa vän, grymma artister, taggade festivalmänniskor och bara grym stämning! 😀

 48. Ida Siirtola säger:

  Hej! Ida heter jag, 21 år från Gävle.
  Jag vill till Bråvalla så fruktansvärt mycket och självklart skulle jag ta med min bästa vän. Tänk att få dansa, kramas, festa och lyssna på våran favorit musik ihop. Denna tjej träffade jag för ett halvår sedan och efter bara någon månad spontan-reste vi till Thailand ihop. En människa jag träffade och klickade med direkt, vi har sagt det så många gånger, våran vänskap ska handla om äventyr och upplevelser så tänk att få överraska henne med detta! Hon skulle hoppa och skrika av lycka och jag likaså.

 49. Carolin Thorsén säger:

  Hejhej! Jag är 26 år. Bor i Halmstad. Ska vinna för att jag har inte råd att åka annars, och en har alltid velat se Muse live. Resten av artisterna är ju inte så pjoskiga de heller. Jag och min bästa vän har tävlat i alla tävlingar vi hittat men inte vunnit.

 50. Henrik B säger:

  Jag är en fattig student,
  och ibland har det väl hänt,
  att jag suget efter en festival känt !
  Pluggar så mycket just nu,
  men Bråvalla kommer efteråt ju !
  Så låt mej få vinna,
  tar jag med mig min kvinna !
  Vi i Umeå bor och lever,
  men snart är vi inte längre elever !!!!!!
  (Är 20 år)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.