Axlarna i fokus

Posted in Träning

För mig blev det ett axelpass igår och är det något pass jag gillar mer än de andra så är det just att kötta axlar då jag alltid lyckas träffa rätt och få en sjukt bra pump. Här nedan ska jag dela med mig utav två riktigt bra övningar där den ena fokuserar mer på hållningen medan den andra är en övning som sätter axlarna på prov och bygger upp volymen 😉

IMG_8611IMG_8610Här har vi då den som är bra för er hållning. Tar galet bra på baksidan av axlarna och notera att jag knappt orkade ha några vikter i händerna alls då det var så tungt och svårt. Jag är ju väldigt stel speciellt i bröstryggen så denna övning är väldigt svår för mig att genomföra men övning ger färdighet. Ni ska alltså börja med att ta vikterna i en varsin hand och sträck ut armarna så raka ni kan. För nu händerna/armarna rakt upp så högt ni kan utan att  ”fuska” med ryggen eller benen.

IMG_8597IMG_8593Denna övning glömmer jag aldrig att köra under mina axelpass. En övning jag alltid avslutar med och som jag tar tunga vikter i varsin hand just för att bygga volym samt stretcha ut axlarna. Den är enkel att genomföra då det enda ni ska göra är att stå stabilt och tänka på hållningen och sedan så är det bara att föra interna uppåt men utan att egentligen använda armarna, det enda ni ska lyfta med är axlarna.

5 Kommentarer

 1. maria g säger:

  Ja nog är du beredd o gå modevisningen o annica med jag menar era kroppar kan ingen klaga på starkt jobbat.

 2. anonym säger:

  Eftersom jag inte vet något om träning o alltid har undrat frågar jag dig ller nån annan här————–varför försvinner axlarna ? blir ju från hals o ner till armbågen ser ju vanskapt ut.

 3. Anonym säger:

  Blir kul med visningen på fredag 🙂

 4. Anonym säger:

  Vilken snygg kropp du har kommer bli succe på modevisningen

 5. Anonym säger:

  SÅ snygg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.