Älskar Bene Tandvård 

Posted in Mitt liv

Så trött så trött så trött! Inte varje dag man känner sig så här hängig men det blev riktigt sent igår. Vi skulle bara va hos Musse ett litet tag men efter lite käk och några Nocco så satt vi vakna till sent på natten och spelade FIFA, så sjukt beroendeframkallande speciellt när man kör 4 pers.

Idag gjorde jag ett besök hos bästa Bene Tandvård! Jag känner mig så hemma här, de har verkligen bästa personalen och det känns alltid kul att träffa dom även fast man kanske inte ska behöva vilj gå till tandläkaren för då är det ju oftast något fel med tänderna. Jag tappade ju en tand i nedre käken och det var en utav mina porslinsfasader som lossnat vilket de egentligen inte ska göra men jag tror att det kan ha att göra med att jag slog en skivstång på gymmet i ansiktet för ett tag sedan vilket gjorde jävligt ont. Idag lagade jag iallafall detta och det var fan länge sedan jag kände mig så snygg som när jag lämnade stället, ett fint leende ger verkligen bra självförtroende. Tack Patrik för att du är ett sådant proffs 😀

Vill ni fixa era tänder som jag gjorde så tycker jag absolut att ni ska besöka Bene som ligger på Östermalm, de kan sin grej och man är i trygga händer vilket betyder att man kan koppla av och veta att leendet kommer bli perfekt.

IMG_0189 IMG_0190 IMG_0193 IMG_0195

6 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Ha en bra dag 🙂

 2. anonym säger:

  Din tunga har en massa prickar —-har du varit hos läkare de sista åren ? kan tyda på att något är fel i kroppen.

  1. anonym säger:

   Äsch, så där ser min tunga ut oxå. Och jag är frisk som en nötkärna.

 3. anonym säger:

  då ä de bra 🙂

 4. Anonym säger:

  Gurgla med wichy vatten så blir tungan perfekt ha en bra lördag

 5. anonym säger:

  Tips: visa inte tungan alltför ofta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.