Raw chokladbollar

Posted in Tips, Träning

BEROENDE! Har lagat dessa 3 dagar i rad nu och jag kan inte få nog 😀 Jag är nog bäst i Sverige på Raw Chokladbollar?! Bjöd familjen på dessa och de trodde att det var onyttiga med massa socker och annat i vilket det absolut inte är, då vet man att de är goda 😉

Jag har skrivit receptet förr men för er som vill ha det igen så behöver ni följande:

 • En mixer
 • 2.5 dl Havregryn
 • 1.5 msk Kakao
 • 1.5 msk Agavesirap
 • 2 msk Kaffe
 • 10 dadlar
 • 0.75 dl kokosolja
 • 0.5 tsk havssalt

Mixa alla torra ingredienser tillsammans och tillsätt sedan resten och mixa detta återigen. Nu är ”smeten” färdig och det är bara att rulla dessa i kokos 😀 När jag gör detta så dubblar jag alltid ingredienserna så att det blir dubbelt så många och då landar jag på runt 20 st.

IMG_0605

11 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Jag har gjort dessa toppen goda

 2. anne säger:

  Hmm, vad kan man ha i istället för dadlar?

 3. Anonym säger:

  God middag hoppas du har en bra dag på jobbet om du jobbar

 4. L säger:

  Jag är faktiskt lite skeptisk till att baka med dadlar. Vet inte om jag vågar prova, om det är värt tiden och slöseri på ingredienser. Fast jag vet ju att det är som en kola-aktig smak på dadlar så det borde ju passa till choklad

 5. Dadlar blir super gott i bollar som dessa! Mums!

 6. Anonym säger:

  Tänker du inte blogga någonting idag hoppas att det kommer

  1. anonym säger:

   Sluta tjata och stressa en människa bara för att du ska ha din vilja fram !!!!

 7. Anonym säger:

  Jag förstår inte och kommer aldrig att förstå varför man måste vara otrevlig

 8. anonym säger:

  hahaha den hade vaknat på fel sida… 🙂 inte lätt o vara försvarsadvokat.

 9. Stefan säger:

  Jag läser att Agavesirap är värre än socker eftersom fruktos går direkt till levern och skapar fett. Man får dessutom ingen mättnadskänsla alls av fruktos.
  Någon speciell tanke med att använda Agavesirap förutom att det kanske är gott? Jag frågar för att lära mig.
  http://www.kostdoktorn.se/finns-det-bra-socker

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.