Street style

Posted in Mitt liv, Mode, Sno stilen

I helgen var jag och min älskade Annica ute och plåtade sköna outfits framför min hemmaarena. Denna har mycket attityd och jag älskar resultatet 😀 Fick bli utsläppt hår vilket jag nästan aldrig har men det blev rätt coolt i bild.

T-shirten är ny ifrån märket Cayler and Sons som har en riktigt grym kollektion inne nu på sidan Paapi.se, där hittar man även mina nya byxor från Army Of Me som kallas leggings då de har en rätt tight passform och även ett tunt material.
Mössan hittar ni hos C.P Company och är dyr men har ett unikt utseende som sticker ut, även skön att dra ned om det är snöstorm ute eller om ni behöver gömma ansiktet för någon 😉 Mina army boots från G-star sitter lika bra år efter år, klassiska och en modell som är tidlös.

PC031472 PC031545 marro1 PC031542 marro2 PC031573 marro PC031579

Mössa: C.P Company //T-shirt: Cayler and Sons //Byxor: Army Of Me //Skor: G-star Raw //Klocka: Calvin Klein

2 Kommentarer

  1. anonym säger:

    Riktigt grymma bilder 🙂 Kul och se olika stilar.Annica är en duktig fotograf

  2. anonym säger:

    Jättefint, byxorna var ju grymt snygga!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.