Bättre hållning

Posted in Träning

Idag fick jag till årets bästa pass 😀 Även fast det vart en riktigt hård helg med massa skräpmat och alkohol så lyckades jag ändå göra riktigt jävla bra ifrån mig. Nog aldrig tagit så tunga vikter under ett bröstpass någonsin 😀 Jag valde att avsluta dagens pass med att fokusera på hållningen och här har ni en riktigt bra övning för just det.

PB130987 PB130988Stå i en armhävningsposition men istället för att gå ned hela vägen med bröstet mot backen så ska ni ha raka armar och enbart jobba med skulderbladen, dvs pressa och trycka ifrån som på bilderna. Kanske svårt att se men testar ni detta hemma så kommer ni känna när ni gör rätt, det är en liten rörelse som tar jäkligt bra efter några repetitioner.

1 Kommentar

  1. Anonym säger:

    Hej! Vad duktig du är med träningen, ibland kan det nästan gå bättre när man har haft en hård helg än när man har slöat. Trodde du skulle berätta om din kväll som verkade rolig när man såg din snap?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.