Outfit med attityd

Posted in Mode, Sno stilen

Sköna nya plagg som fick en plats i min garderob 😀 Som vanligt så är dessa beställda från Stone Island som är favoritmärket just nu då de tänker outside the box med riktigt unika material samt så har de en skön design. Brallorna jag har på mig på bilden gjordes i en limiterad upplaga och var svindyra då materialet är rätt unikt då det är polypropylene , de ser rätt tjocka ut men de väger flera gram mindre än vanlig denim. Jag valde att dra på mig min hoodie som är väldigt enkel tillsammans med en skön t-shirt i älskade färgen rosa. Mössan och skorna har rätt mycket attityd så dessa var ett självklart val.

P1220209 P1220210

6 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Mycket snyggt, skulle vara kul med lite mer inlägg, men du kanske har mycke jobb!

 2. Anonym säger:

  Snygg outfit, som vanligt passar dig mycket bra?

 3. anonym säger:

  Har sett det tidigare, var, kanske på Insta, snyggt i alla fall!

 4. anonym säger:

  Repriser ????

 5. anonym säger:

  Du har redan visat dom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.