Valptiden är tuff

Posted in Mitt liv

Alltså jag är inte småbarnsförälder men jag har tagit hand om två hundar… Jäääävlar vad slut man blir alltså, stor eloge till er alla som måste ta hand om småbarn men jag vet inte om en valp är jobbigare? jag menar att springa ut med henne 24/7 så fort hon ätit, lekt, sovit, biter på allt som går att bita på gör hon också som mitt ansikte, skor och annat roligt men tack och lov är hon så liten så det är inget som går sönder. jag ångrar verkligen inte detta köp, att köpa Stitch är det bästa vi gjort men det tar på krafterna det ska jag inte ljuga om. Dessutom så hade vi en till hund som vi var hundvakt åt och dom två kunde inte gå ut tillsammans då Duschess måste gå längre promenader vilket Stitch inte orkar ännu så man fick gå i omgångar hela tiden. Igår så lämnade vi Duschess till Pischas mamma så att hon kunde avlasta oss vilket var tråkigt då hon är en jätte fin hund men samtidigt galet skönt då de nu känns så mycket lättare här hemma, nu kan vi lägga all krut på lilla Stitch!

IMG_6400-2

4 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Roligt att du är tillbaka, du är saknad, av mig i alla fall!
  Barn och hund, skillnaden att barn behöver man inte gå ut med om man inte kan eller har tid,
  barn är ju ett väldigt ansvar det är ju med hund också men hunden leker ju mycket själv, Tror det var bra att ni började med en hund, jag tycker det är lättare med barn, ha en bra helg, hoppas det inte en vecka
  till nästa inlägg!
  tid ti

 2. anonym säger:

  Kul att se er igår på Random Mix 🙂 Stitch är verkligen jättesöt

 3. anonym säger:

  Ja vilka sötisar. Ja djur är härliga. Bra nu får ni bara ha stitch. Men kan tänka mej vovvarna haft det mysigt med varandra. Kram.

 4. Sophie säger:

  Ja, nu har ni 13-16 år framför er med hund tillsammans. Hur skall det gå när ni skaffar barn också? Kommer erat förhållande klara detta med livet ni lever? Ni har ju haft det knackigt nyligen för att ni inte haft tid för varann. Förstår inte HUR NI TÄNKTE NÄR NI SKAFFADE HUND?! Ni har ju sagt att ni vill ha barn i framtiden …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.