Nike SF AF1

Posted in Mitt liv, Mode, Sno stilen

Tja! Riktigt tråkig söndag igår faktiskt, eller den var lugn och skön och jag fick väldigt mycket gjort. På kvällen var jag och åt med grabbarna, vi drog även på bio och det var väldigt länge sen jag var iväg på detta. Förr var man ju på bio varje vecka men nu när valpen är hemma så vill man spendera så mycket tid som möjligt med henne. Filmen vi såg hette Gold och satan vad grym den var, en film ni måste se 😀 

Vad tycks om mina nya skor? Nike har tagit fram en riktigt grym design som är inspirerad från militären. Dessa tog slut på bara några minuter så jag är galet glad över att jag fick tag i ett par 😀 

IMG_6443 IMG_6448

2 Kommentarer

  1. anonym säger:

    Nu blir det roligt igen när du har varit ute med grabbarna, tycker du gör helt rätt!

  2. anonym säger:

    Kan du visa sakerna nu köpt till Valpis. Vid kungens kurva o jag menar inte sea butiken finns en annan djuraffär som är bra. Kan ju passa om ni åker typ till IKEA eller Mio. Ha det fint.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.