Boston Terrier Stitch

Posted in Mitt liv

Älskar min nya kudde! Eller det är ju Stitch nya kudde som hon precis fick av syrran och Matte 😀 Riktigt fin och den ska få pryda vår snygga stol. Idag har dagen bestått utav träning, tagit hand om min galna hund som har mer energi på en timma än vad jag har på en hel vecka haha och så har jag bara chillat framför tv:n. Nu ska jag vara lite social med gästerna och även kolla på Champions League, skönt att det redan är torsdag imorgon 😀

IMG_6471

9 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Hej! Vilken härlig kudde och Stitch är verkligen söt, förstår att ni älskar henne. Trevligt med ett kvällsinlägg det uppskattas. Ha nu en bra torsdag.

 2. anonym säger:

  Verkar vara problem med bloggen alla bilder borta!

  1. anonym säger:

   Ja, jag kan inte heller se dom 🙁

   1. Anonym säger:

    Jag kan se bilderna

    1. anonym säger:

     Det var klockan 7 i morse, gick inte komma in på Finest heller

 3. anonym säger:

  Varför skriver du inte att du jobbar ? alltid bara tränat o tittat på tv.

  1. anonym säger:

   Han jobbar väl 7-16 på något hissföretag, det har han gjort tidigare i alla fall!

 4. anonym säger:

  Vad gulligt o härligt väder är det toppen. Dina kläder du vissa i går var snygga o fina färger. Ha det bra.

 5. mikkizlilja säger:

  svar på kommentar – åh tack! Ja de skulle ju verkligen vara toppen <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.