OOTD Army Style

Posted in Mode, Sno stilen

Favorit outfiten på väldigt väldigt länge! Ääälskar att det börjat bli varmare, jag fryser knappt längre och det gör ju inte heller Stitch vilket är underbart 😀 Denna stil ville jag ha en tuffare attityd om ni förstår vad jag menar, den är väldigt mycket street och mycket är inspirerat från militären som skorna och bomberjackan men även brallorna som har mycket fickor. Men den som gör hela outfiten komplett är fortfarande min älskade hund <3

IMG_6426

IMG_6423
IMG_6437
IMG_6439
Solglasögon: Tom Ford //Bomberjacka: Junkyard //Hoodie: Stone Island //T-shirt: Army Of Me //Byxor: Army Of Me //Skor: Nike SF AF1 //Klocka: Calvin Klein

1 Kommentar

  1. anonym säger:

    Alltid lika snygg och snyggt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.