Beaty and the beast

Posted in Mitt liv

I fredags var jag och Annica iväg på bio och vi såg Beaty and the beast 😀 Alltså de är ju typ bästa filmen jag sett! Älskar verkligen denna version och jag tycker att skådespelarna var klockrena. jag har alltid älskat den tecknade varianten och även fast det var typ 15 år sedan man såg den sist så mindes man allt i från låtar till handlingen, nostalgi på hög nivå och jag älskar att dom verkligen efterliknade den tecknade versionen så mycket som möjligt. Riktigt fin story och jag skulle faktiskt lätt kunna se den igen, man blev verkligen rörd.

Älskar det här klippet! Celin Dion är lite besviken till en början att hon får sjunga med Tommy Körberg men vid 1:30 in i klippet så växlar han tempo och rent utav chockar Celin 😀 Så jävla grym!

7 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Är det någon som ser några bilder inte jag!

  1. anonym säger:

   Det är ok nu det kanske tar ett tag!

  2. anonym säger:

   Ibland så tar det en stund innan bilderna laddas upp. Bara att vänta.

 2. anonym säger:

  Jag ser bilderna direkt. Ja den filmen ska jag se. Verkar så fin. Både rolig o allvarlig. Nu är våren här. Så nu får stitch lukta på blommor för första gången. Jag har sett snödroppar.

 3. anonym säger:

  Verkligen, vad många verkligen det blev på dessa rader. 🙂

 4. Anni säger:

  Hahah hon var nog inte ett dugg besviken. Du tror inte dom kört genrep innan?

 5. maria h säger:

  Jag såg den bio filmen i lördags alltså igår.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.