Sveriges Modigaste

Posted in Mitt liv

Vilken jävla dag det blev igår 😀 Jag hade hela veckan varit inställd på att lira match men i torsdags så fick jag reda på att jag blev bjuden på ett event där vi fick leka ”Sveriges Modigaste”, ja ni vet det nya programmet som kommer att visas på tv på måndag 😀 Vi var ute på Vaxholms kastell och dit ut flög vi med helikopter, så jäkla ballt! Det kändes som fångarna på fortet och så var väl även tanken då de hade sjukt många olika celler med aktiviteter där man tillsammans som lag skulle samarbete för att få tag på nycklar. Det gick riktigt bra för oss och när vi skulle lösa gåtor för att komma först in till kistan där ”skatten” låg så vann vi 😀 Vi fick sedan, de som vågade med andra ord gå ut på en planka 18 meter upp i luften för att sedan hoppa mot marken… Vi hade säkerhetslina på oss men alltså bara att ta det där klivet ut från plankan fick mig att kissa på mig haha. Jag hoppade med en kamera i handen så jag hoppas att det blir ett snyggt klipp på Annicas youtube-kanal.

Kvällen avslutades med en trerätters middag som var fantastisk och vi såg sedan det första avsnittet av Sveriges Modigaste och jag säger bara det… Vilket grymt program!! Nästa år är fan jag med alltså 😉

 

Vaxholms-Kastell_1920x1080

3 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Så roligt det kommer att bli att se på TV, är Annica också med!
  Synd att din blogg går ner så väldigt mycke, men ett inlägg i veckan
  är kanske för lite vad vet jag, men tiden kanske inte räcker till
  hoppas det blir några fler i veckan!
  I dag börjar ju allsvenskan, såg att Hammarby spelar i morgon mot
  Norrköping ska bli spännande att se hur det går i år, ha en fortsatt bra dag!

 2. anonym säger:

  det var ett event..inget som sänds i tv .

 3. anonym säger:

  Det var synd att det var ett event, läste för dåligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.