Terror dåd i Stockholm 

Posted in Mitt liv

Vad i helvette?!!! Hoppas ingen blev skadad eller jo, föraren som körde förtjänar två skott i knäskålarna och sedan tortyr! 

5 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Ja detta är hemskt. Nu har terrorn alltså kommit hit. Så otäckt. Att man inte får känna sej trygg. Vad är det för hemska idioter som gör detta? Tragiskt. Trevlig helg Marcelo ha det fint.

 2. Anonym säger:

  Usch det är så grymt och fruktansvärt. Tänker på alla i Stockholm <3

 3. anonym säger:

  Så hemskt, två döda enligt nyheterna och flera skadade vad händer man blir alldeles stum!

 4. Sophie säger:

  All kärlek till alla drabbade och alla som går omkring rädda på Stockholms gator nu, det är så fruktansvärt hemskt. Världen måste gå ihop och utplåna IS! Så är det bara. 9/11 var nog startskottet på denna hemska terror, efter den händelsen känns som det bara blev värre och IS vill skrämma hela världen känns det som och det gör dom. Nu är det ju upp till de som styr länderna och gå hop för tillsamman är vi starka och vi måste utplåna IS! Vad är det dom vill, förutom bara att skrämmas? För jag förstår inte vad Stockholm kan ha gjort IS … usch. Kärlek till alla i Stockholm ♥

 5. anonym säger:

  Jag tycker is skulle vara utplånade för länge sedan. Dom vill ha makten det är så dom tänker. Hur länge till ska sånt här få hända i världen. Viktigt dom får tag på dom som gjorde det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.