Tröttare fredag får man leta efter

Posted in Mitt liv

Hallå igen! Long time no see, men nu är jag tillbaka.

Igår kände jag att det typ var min värsta fredag på länge! Eller jag fick galet mycket gjort som bara legat bak i skallen och stört mig som att rensa avloppet och göra jacuzzin ren och skura golvet i badrummet. Jag sprayade även om matbordet i en annan guldnyans samt så sprang jag upp och ned i tvättstugan med otroligt mycket tvätt, så mycket att vid midnatt somnade jag med tvätt fortfarande kvar i tvättstugan samt att jag var så galet utmattad att jag inte duschade eller tvättade ansiktet… så vid 3 på natten när Stitch väckte mig och behövde gå ut så hoppade jag sedan in i duschen och la mig igen. Detta var nog inte den roligaste fredagen jag haft men oj vad det faktiskt känns bra idag, jag älskar när allt är rent och fräscht och det kanske var därför jag gjorde en storstädning av bilen, tvättade, städade och dammsög den 😀 Det är som mitt lilla barn och känslan av att köra runt i en fräsch bil är riktigt skön. Jag, Annica och Stitch var idag på stan och fikade och så gick vi även in i en hundaffär och köpte godis, bajspåsar och så fick hon ett jätte fint nytt halsband av mig 😀

IMG_8394 IMG_8396 IMG_8407 IMG_8409

8 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Jag hade bestämt mig att nu skulle jag sluta att gå in på din blogg, men jag kan inte låta för dina
  inlägg är så intressanta och bra, får se hur nästa vecka blir hoppas det inte tar en vecka till nästa gång!
  I morgon är det match, då blir det nervöst igen!
  Skulle vara roligt med lite bilder från nöjesfältet i Paris visst var ni dit!
  Ni ska ha en fortsatt bra helg!
  Ha

  1. Anonym säger:

   Ha, skulle inte vara med, blev lite fel!

 2. anonym säger:

  Får kanske vara nöja oss med en poäng, såg inte matchen hur var den!

 3. Anonym säger:

  Hej! Hoppas din söndag har varit bra? Ha en trevlig vecka, sen vill jag säga att Stitch verkligen har vuxit och hon är så söt och fin.

 4. anonym säger:

  Hoppas du skriver något om matchen, vill inte vänta en vecka till nästa inlägg
  om du har tid,tjat!

  1. anonym säger:

   Samma sak efter varje inlägg. Tröttsamt att läsa.

 5. Leyla säger:

  Åh lilla Stich är så söt!
  Kolla in min blogg! 20 år, gift & småbarns mamma!:)

 6. ida säger:

  Vad fin hon är Stitch <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.