Egentid med Stitch

Posted in Mitt liv

Long time no se! Sorry för min dåliga uppdatering men denna vecka har jag faktiskt varit iväg på jobb och haft massa annat att tänka på. Nu är det slut med det så från och med imorgon rullar bloggen på för fullt för då kommer ja och Stitch ha egentid i 10 hela dagar 😀 Annica drog till Portugal precis och jag är jävligt avundsjuk, jag behöver också sol och värme, men vem behöver inte det i detta kalla Sverige. Förhoppningsvis blir det bättre nu kommande dagarna för då kan jag vara ute en hel del med hunden och även ta med henne till en lekpark med agilitybana  😀

Vad har mer hänt dessa dagar… Jo vi Redbrick City har haft vår första seriematch och den gick bra, jävligt bra för vi vann med hela 10-0 och jag gjorde en av mina bästa matcher sedan jag började i detta lag, med 2 snygga mål och en assist så har säsongen verkligen startat strålande 😀

Nu väntas fotbollsträning och sedan svänger jag förbi Natta och Matte som just nu passar Stitch. Skönaste torsdagen och jag hoppas att ni läsare har haft en bra vecka.

IMG_7682

3 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Vad trevligt att du är tillbaka och vad roligt att det gick bra med fotbollen. Roligt att få egentid med Stitch. Min vecka har varit bra, snart ledig helg ska bli skönt.

 2. Anonym säger:

  Dina inlägg är saknade, ska du vara ledig till veckan, och ta hand om stitch, det skulle ju vara
  kul, ha en bra dag!

 3. anonym säger:

  Så trevligt att bloggen skak börja rulla igen, för jag gillar dina inlägg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.