Bästa vänner

Posted in Mitt liv

Har startat de senaste 5 dagarna med en riktigt lång morgonpromenad och jag vill tacka vädret som äntligen gjort detta möjligt 😀 Att få spendera 24 timmar om dygnet med Stitch är fan det bästa jag gjort på flera år! Man märker hur vi kommit varandra galet nära och hon är så smart och lydig, så att få dra på mig skorna och ta en promenad eller kasta boll innomhus i någon timma är guldvärt. Dit jag går går Stitch och vise versa, enda undantaget är när jag har fotbollsträning eller när Bajen spelar för då ställer min grymma familj upp som även dom älskar henne 😀 Alltså kan vi fortsätta snacka om vädret? Vad har hänt, äntligen är det nästan för varmt för att bära en tjocktröja och det har inte regnat på flera dagar, jag hoppas verkligen ni alla där hemma har fått en chans att bara njuta och koppla av i detta underbara Sverige.

20170503_104114-2

20170503_10514120170502_124241-2 20170502_124255(0)-2 20170502_124619-2

4 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Läsarna körde hårt på förra inlägget,ha ha!
  Visst har ni match i kväll om det är så, lycka till och gör många mål!
  Till helgen verkar det bli sommar varmt, om man får tro SMHI!

  1. anonym säger:

   Det är skrämmande att folk har så lite att göra så de måste hänga på bloggar dag som natt. Att skriva som om det gällde livet att inte få veta vad som händer i bloggarens liv.
   Snart letar väl vissa av läsarna upp var de bor och kräver att få veta.

 2. anonym säger:

  Ja ens hund eller katt blir lika älskad som sambon. Djur betyder jättemycket för oss människor. Dom ger oss motion glädje och kärlek. O vi ger likadant tillbaks. Så glad att många äldreboenden börjat med att dom gammla får bo med sina husdjur där. O visst är det lite roligare att gå promenader med hunden när solen lyser. Ha det fint med stitch.

 3. Leo säger:

  Cool vovve!
  Har du tänkt på ngn valpkurs? Du kanske tränar själv☺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.