Febern slår till

Posted in Mitt liv

Alltså wooow vad sjuk jag är!! Minns verkligen inte när jag var så här dålig sist, näsan svider och jag är helt snurrig i skallen och så fort jag ska göra något känns det som att jag ska falla ihop. Har sovit hela dagen förutom de gångerna jag och Stitch krigat oss ut på promenader. Nu blir det fotboll på tv och sedan ska jag lägga mig igen och hoppa att man mår lite bättre imorgon vilket jag knappast tror då jag mår så fruktansvärt kefft just nu…

Tur att man iallafall hann med årets första grillning igår, galet najs 😀

IMG_8603 IMG_8604 IMG_8605 IMG_8609 IMG_8608

2 Kommentarer

  1. A säger:

    Du kanske har pollen allergi ? Det är mycket sådant i liften nu. Man brukar bli trött och snuvig.

  2. Anonym säger:

    Krya på dig hoppas du mår bättre idag, mycke förkylningar nu, hare gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.