Så mycket mer

Posted in Mitt liv

Äntligen har jag återfått energi igen. Känner mig som en ny människa jämfört med igår och idag har jag hunnit med att laga lunch, tvättam långpromenader med hunden och så nu även slagit mig ned framför datorn för att fixa med bilder, har äntligen hittat mitt minneskort från Paris som varit borta och på den så finns ju alla mina härliga bilder från Disneyland som ni måste se 😀

Idag fick jag iallafall lyxa till min frukost med proteinpannkakor från Self och massa sirap på, otroligt gott och jag skulle helt ärligt kunna sälja detta 😀

7 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Ser fram emot bilderna ha en bra kväll med stitch!

 2. Anonym säger:

  I kväll blir det fotboll på TV det blir spännande!

 3. anonym säger:

  Tacka vet jag riktiga pannkakor, utan en massa tillsatser.
  Ser inte gott ut.

  1. anonym säger:

   Olika på tyck och smak.

 4. anonym säger:

  Ser också framemot bilderna. Pannkisarna ser goda ut. mums!

 5. Anonym säger:

  Ser fram emot bilderna, ha en bra fredag kväll!

 6. Anonym säger:

  Då spelar Hammarby mot Östersund det blir spännande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.