Disneyland Paris

Posted in Mitt liv

Alltså fett seg jag är med dessa bilder men det var idag jag pallade och passade på att sätta mig vid datorn medan Stitch sov för att fixa bilderna.

Disneyland mina vänner, det var fan bland det bästa jag varit på under mitt 26 år korta liv 😀 Verkligen nostalgi och parken var så galet vacker. Fanns verkligen hur mycket som helst att göra här för alla åldrar oavsett om du är barn eller vuxen och vi prickade in en dag när vädret sa att det skulle regna vilket det knappt gjorde och vet ni vad det bästa är då? jo att det inte alls var lika mycket folk som om det skulle stå att det skulle bli solig. Vi åkte massa olika karuseller och jag åkte den bästa ever (se bilden, the hollywood tower hotel). Aldrig varit med om en sådan bra attraktion och denna var som uppskjutet på Gröna lund bara det att man satt som i en hiss blandat med en biograf, det är svårt att förklara känslan men den var helt jävla galen 😀 Bilden ni ser nedan, inne i den byggnaden sköts man upp och ned och stannade på olika plan och så öppnades dörrarna och så såg man ut över Disneyland. Det var 4 olika världar i Disneyland Park och sedan så hade de Disneyland Studios som var lika stort och det var här denna attraktion låg. Det är lätt värt om ni besöker detta ställe att ta biljetter så ni får besöka båda delarna då Park är lite mer barnanpassad med Pluto och Musse osv och Studios är lite tuffare med massa karuseller för lite äldre skulle jag säga.

Vi såg även paraden som tydligen var ett måste då de stängde ned allting annat och den var faktiskt riktigt mysig med massa olika Disney-figurer som dansade och vinkade. Det bästa på hela dagen var nog ändå när parken skulle stänga och mörkret hade lagt sig över Paris och det var dags för den magiska lasershowen och fyrverkerierna…alltså WOW vad magiskt 😀 Jag stödd med gåshud och nästan tårar i ögonen för att det var så vackert och jag bara drämde mig bort och hoppas att jag en dag får ta med mina egna barn till detta häftiga, magiska ställe!

IMG_7994 IMG_8114 IMG_8119 IMG_8121 IMG_8156 IMG_8128 IMG_8162 IMG_8124 IMG_8165 IMG_8158 IMG_8122 IMG_8153 IMG_8166 IMG_8168 IMG_8202 IMG_8214 IMG_8160 IMG_8163 IMG_8172 IMG_8211 IMG_8177 IMG_8206 IMG_8123 IMG_8187 IMG_8188 IMG_8175 IMG_8191 IMG_8169 IMG_8192 IMG_8194 IMG_8151 IMG_8195 IMG_8196 IMG_8221 IMG_8182 IMG_8223 IMG_8180 IMG_8228

8 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Håller med dig, du är seg, men bättre sent än aldrig!
  Idag får du njuta av fotboll, och det spännade valet i kväll
  i Frankrike, jag ser verkligen fram emot valet!

 2. anonym säger:

  Inte roligr förlust!

 3. Anonym säger:

  Trevligt att få se bilderna du/ni verkade ha kul. Hoppas din helg har varit bra hade varit trevligt om du ville berätta något om helgen? Ha en bra vecka.

 4. Leyla Zullufi säger:

  Åh jag vill så gärna åka dit med min familj!???? Kolla in min blogg! Jag är 20 år, gift & ung mamma!

 5. anonym säger:

  Ett tips försök att hålla igång bloggen nu när den går upp lite!

 6. Vilka fina bilder från er resa, ser jättetrevligt ut =D

 7. Anonym säger:

  Hur lever livet med dig nu för tiden,det är ju snart en vecka sen du gjorde något inlägg
  vet att du jobbar hela dagarna, och tränar och spelar fotboll, du kanske har lite tid över,
  om inte ha en bra helg!

 8. Alexander säger:

  Tjena. De här svarta skinnbrallorna från Zara du visat upp tidigare, du har inga planer på att sälja dem? Hittar inte dem någonstans, vill verkligen ha ett par. Betalar gärna mer än vad du köpte dem för. Mejla mig gärna om du har lust. Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.