Nära på att mina revben rök

Posted in Mitt liv

alltså väääädret idag! Drömmer jag eller händer detta i sverige 😀 Satt ute i en timma och åt lunch och tror ni inte att jag åkte på en riktig bonnebränna haha. Försökte sedan få bort den genom att va på underbara sats slakthuset och träna med bar överkropp på utomhusdelen 😀 Jag har hittat min nya hobby när solen skiner, då är det gymmet som gäller.

Veckan har annars varit bra förutom att jag klämdes mellan en maskin på 300-400 kilo så att revbenet nästan gick av, kan iallafall inte träna så hårt för när jag spänner bålen så gör det galet ont. Men annars mår jag bra och det som inte dödar mig gör mig starkare 😉

Nu ska jag dra ut på en duktigt lång promenad med älskade stitch 😀

Happy Friday!

P8261471

6 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Seg blogg, tar lite tid att komma in, hoppas du mår bra blir lite fundersam, ha en trevlig helg!

  1. anonym säger:

   Han skriver ju att han mår bra.

 2. anonym säger:

  Vilken kul bild trevlig helg.

 3. anonym säger:

  Blir det hockey idag Finland Sverige, kan gå hur som helst!

 4. anonym säger:

  Är du med Stitch i kväll och ser på matchen!

 5. anonym säger:

  Synd att Finland förlorade, du håller ju på dom!
  Tycker du ska kolla med Finest varför det tar så lång tid att komma in,
  man kommer in på röda prickarna sen tar det 2 minuter till nästa lika med
  att kommentera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.