2trendy

Posted in Mode, Sno stilen

Satte  jag min outfit eller vadååå? 😉 Älskar denna kombination, färgerna går liksom hand i hand och att sedan matcha skorna med hoodien är klockrent. Ska vi tala lite mer om skorna, skorna jag just nu älskar mest. Dessa är från 2trendy.se som allt annat och skorna är av märket Cortica som är ett rätt nytt sådant. Snygga som få och till alla er som skrev och frågade vart de är ifrån så fick ni nu svaret och dessutom kommer länkar under bilderna 😉 Jeansen är även dessa fantastiska, de är otroligt sköna med massa stretch i sig och jag var först lite tveksam då de satt riktigt tight första gången de åkte på men efter lite användning och ett benpass senare så är nu dessa mitt favoritpar i garderoben 😀 Ibland behöver man bara fota sig själv och kolla på bilderna för att få ett helhetsintryck av sin stil för att sedan märka om man satt den eller ej och för att se om kläderna sitter snyggt, vilket kan vara svårt genom att bara kolla i spegeln tycker jag.

(Kläderna är normala i storlekarna och jag som är 184cm lång och väger 84 kör storlek 31 i jeansen)

IMG_8994 IMG_8998 IMG_9004 IMG_9008

Hoodie: Liebhaveri /Jeans: Gabba /Skor: Cortica

2 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Mycket snyggt,har alltid sagt att du har bra smak!
  Vad gör du nu för tiden, jobba, sköta om Stitch och träna
  tiden kanske inte räcker till att göra något mer!

 2. anonym säger:

  I kväll blir det en spånnande hockey match, Hammarby spelar kanske också idag
  hoppas dom vinner!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.