Gubbvarning

Posted in Mitt liv

Känner mig som en gubbe, ligger redan i sängen och klockan är bara runt åtta. Jag har varit på gymmet tidigare idag och kört axlar med Alex och efteråt var tanken att vi skulle på bio men det blev aldrig av, kanske för att jag är galet slut i kropp och skalle och behöver en skön vila. Imorgon är nog en bättre dag att dra på bio för då är det ju premiär av en av de bästa filmerna jag vet, Pirates of the caribbean och jag har verkligen längtat efter denna 😀 Jhonny Depp finns det ingen som slår när det kommer till att ha en bättre roll, han spelar den klockrent! 

Nej nu avrundar jag denna sköna tisdag med en Stitch bredvid mig tuggandes på ett hundben. 

Hoppas ni haft en härlig vecka 😉 

4 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Bilden är den hemma hos er!

 2. anonym säger:

  Vad ska ni eller du hitta på, det är ju långledigt, har du slutat med forboll du skriver
  ju ingenting när ni spelar match, visst spelar ni i kväll, ni ligger bra till i tabellen!
  Ha en trevlig helg!

 3. anonym säger:

  Såg han som liknar Jonny och är frisör. Dom är på pricken lika det var i ett centrum. Han åker visst över till usa och har blivit känd för detta. Som en dubbelgångar man blir imponerad. Gillar jonny men mest hans äldre filmer som blow superbra.

 4. ida säger:

  Så fin hon är..! Apropå tuggben så måste ni bara testa de som heter Rauh, de är gjorda av ren älghud så det blir inte kladdigt plus att de är ekologiska (dvs giftfria) finns t.ex här http://vildhunden.se/butik/rauh-tuggben-alg-small/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.