Njut av vad livet har att erbjuda

Posted in Mitt liv

Sitter på Joe & The Juice och njuter av en grym frulle samtidigt som jag njuter av livet. Skönt att sommaren faktiskt börjar närma sig, eller kan man kalla det sommar redan nu? Jag har faktiskt rätt mycket planerat de kommande dagarna månaderna vilket känns för jävla bra 😀 En utlandsresa ska snart bokas, jag är galet nära på att köpa mig min drömklocka och så är det snart Summerburst i Göteborg och Stockholm tillsammans med bästa Starclub, dessutom så är det många sköns event på ingång 😀

Det är inte varje morgon man vaknar upp med en sån bra feeling men idag så känns det som att ingenting är omöjligt 😀 Dessutom så vill jag bara påminna er alla att va snälla mot varandra, er omgivning, djur, natur ja allt vad det innebär för livet kan ta slut idag, imorgon eller om en vecka. Tänk två extra gånger innan ni klagar över småsaker och va istället nöjda med vad ni har för om ni tänker efter så är saker som vatten, mat på bordet, en säng inte en självklarhet för väääldigt många människor. Med det sagt, ha en jävligt härlig dag!

12 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Jag har svårt att fatta vissa saker, jobbar du idag och har lunch, mycket bra inlägg
  kan du kanske skriva ett inlägg om dig och A vad ni gör, det känns så konstigt
  men jag kan ha fel!

  1. Lina säger:

   Det känns mycket konstigt , som i oktober

   1. Anonym säger:

    Ja precis jag får inte ihop ett och ett, äter man inte frukost hemma han kanske kallar
    frukost för lunch, ja personligen har aldrig trott på förhållandet! men när dom köpte
    hund och leasade en bil då trodde jag på det, har dom tagit paus igen kanske!

    1. anonym säger:

     Vem bryr sig längre ?

     1. anonym säger:

      Helt rätt, vi slutar och kommentera båda bloggarna, det är som en katt och
      råtta lek!

    2. anonym säger:

     Men dom åker visst snart utomlands ihop har jag för mej så jag tror allt är ok. Bra att ha lite olika intressen.

     1. anonym säger:

      Trodde han skulle åka med sina kompisar!

     2. A säger:

      Marcelo skrev att han och grabbarna planerade en utlandsresa.

 2. anonym säger:

  Fint att du skriver att vara snälla mot varandra. Det är viktigt tycker jag. Jag bryr mej mycket om djur och andra människor. Tyvärr har klimatet hårdnat i Stockholm. Så jag funderar på att flytta ut på landet. Ska ha hund och katt och getter och höns. Sen när jag äldre vill jag bo i Spanien. Vann jag stor vinst skulle jag nog dra till spanien några år nu. Folk mer öppna och älskar och få bada. Ta hand om dej och Annica och stitch ha det toppen.

 3. anonym säger:

  Jag känner lite att detta är ett adjö för sommaren. Du har planerat massor o det kommer bli lite bloggande jag tror det är så du menar med ditt inlägg.

 4. anonym säger:

  Vi får väl se vad som händer, han kanske har semester snart,annars kanske det blir svårt
  för han att hinna allt!

 5. Leo säger:

  Jag tycker som Marcelo…Njut av livet!!! Ut i solen????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.