Baewatch 

Posted in Mitt liv

Rätt bränd ligger jag i sängen och bloggar, ni förstår, jag var ute på havet och stranden hela dagen igår utan solskydd…dumt!

Men jag vill börja med att tacka Wicked som drog ihop till detta fantastiska event och även RR Äventyr som lät oss använda deras galna prylar, vattenskotrarna var ingen lek, fan vilket jävla tryck de var i dessa 😀 

Det var alltså ett event med Baywatch tema eller Beawatch som Wicked valt att kalla det 😉 Vi delades in i lag med fem spelare i varje där vi sedan skulle tävla i tre olika grenar som utfördes på vattnet. Första grenen som var att hålla sig kvar på bananbåten vat vi galet grymma på, vi slog nog de andra med över tjugo sekunder. Den andra grenen där man skulle åka vattenskoter och en ”madrass” bakom för att sedan hoppa i vattnet och hämta gula bollar och tillbaka upp igen förlorade vi med en sekund… Det var nu på sista grenen de skulle avgöras och här skulle man hoppa i vattnet, simma till en vattenskoter, köra till ett hopptorn och hoppa ned i vattnet och sedan simma till en gummibåt som skulle ta sig in till land där vi skulle tända en rökgranat. Det gick riktigt fort för oss och även denna gren tog vi hem vilket betydde att vi vann allt, riktigt kul då jag verkligen såg detta som en tävling. Priset var grymt, presentkort på en electrosurf som är en surfbräda med motor 😀 

2 Kommentarer

  1. anonym säger:

    God morgon, vilken dag ni hade, i dag blir det också en bra dag,fotboll,
    vad Finest bloggar är sega, går det inte att fixa det, det kommer och går em lite bätre,
    det var så här för längesen när A bloggade där!

  2. anonym säger:

    Ett poäng är ju bättre än inget!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.