Instagram hackad

Posted in Mitt liv

Godmorgon! 

Fan vad allt känns tomt nu… Min instagram har tydligen blivit hackad och borttagen och jag krigar för att försöka få tillbaka den för utan min instagram så förvinner typ 50 procent av mitt miv, okej inte riktigt så men de var ju en del av mitt jobb. Sjukt jävla irriterande att inse att den inte finns kvar när man väl ska logga in på den. Får väl starta upp en ny och börja om från 0 igen men det tråkigaste är ju faktiskt alla gamla bilder man lagt upp och gärna vill kolla tillbaka på. 

Men annars mår jag jävligt bra! Har bara njutit av nyttig mat och träning de senaste 6 dagarna och igår umgicks jag och grabbarna och vi drog och spelade boule på söder. Vinnande paret blev ju så klart jag och Alex medan Zacka och Musse fick gå hem med byxorna nere. 

Idag väntar gymmet, umgås med vänner och ikväll smäller det… Chile mot Tyskland i en final!!! Kommer sitta klistrad och extremt jävla nervös. 

8 Kommentarer

 1. Anonym! säger:

  Gog morgon!
  Be om hjälp med Instagram, det går att få tillbaka, den kan ju vara nån virus, eller något annat fel,
  visst var A också där också allt kommer att bli så bra, det var kanske det som behöves
  föe att tänka till!
  Ikväll smäller det hoppas Chile vinnerl jag vill att du ska bli glad!
  Ha en bra dag och arbetsvecka!

  1. anonym säger:

   Du är ju sanslös.

   1. Anonym! säger:

    Kan vi får ha ett trevliga kommentarer här, alla skriv vad dom vill utan att vara sanslösa!

 2. anonym säger:

  Gott o se att ni är vänner ..har också gått ur ett förhållande där vi helt plötsligt kom på att …det var just jättegoa vänner vi var men gnistan var borta .Livet tar en ny vändning.Ha de gott.

 3. anonym säger:

  Jag är glad om ni båda är det. Och det verkar ju så. Det känns mycket bättre som besökare här på bloggen. så man slipper vara orolig. Att ni inte deppar ihop utan mår ok. Ha en bra vecka.

 4. anonym! säger:

  Hoppas det är som du skriver att allt är ok, tycker det har varit deppigt och oroligt
  när många har följt er så länge, men livet går vidare och framtiden får utvisa vad
  som händer senare!
  Tittade på vädret nu börjar min semester, ser inte bra ut!

 5. Anonym! säger:

  Kolls med instagram hjälpcenter!

 6. Anna säger:

  Vart ska du flytta?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.