Lissabon 

Posted in Mitt liv

Vilken fantastisk vecka jag har haft här i Portugal 😀 Vädret har varit magiskt, maten lika så och sällskapet har varit på topp! Portugal är ett grymt jävla land och jag kommer definitivt komma tillbaka. Igår hyrde vi en bil och drog till Lissabon som är 2 timmar här ifrån, vi åt en riktigt fin middag, drog till en bar som ligger på toppen av ett garage och efrer det så hade vi bokat bord på feta nattklubben Urban Beach 😀 Vi var alltså 4 grabbar med alkohol för 10 000kr så ni kan ju gissa hur det slutade haha. Jag dygnade och på morgonen runt 12 tiden var jag fortfarande vaken och blev upplockad vid stranden. Det är något jag uppskattar med utlandet, klubbarna stänger galet sent och efter det så vill många ned till stranden och hänga och bara må bra, man bryr sig inte om klockan utan man vill bara leva livet. Men Lissabon var en grym stad det med även fast jag inte såg så jätte mycket där och jag kan tänka mig att det är ett grymt resemål för par då det finns riktigt många mysiga restauranger med mera. 

3 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Nu blir jag och många glada att du hör av dej. Toppen!

 2. Anonym säger:

  Vi är så många som gillar dig och din blogg nu blir många glada för du är saknad,
  ha en bra kväll ovh hemresa idag fint väder sen vet man aldrig, läste just att SMHI
  har 30% rätt på sina prognoser! Du får se om du hittar någon till nästa gång du åker
  för det var ju mysiga resturander för par, många vill nog följa med!

 3. anonym säger:

  Kan ge dig förslag, vilken tror du det blir!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.