Min födelsedag, 27 bast

Posted in Mitt liv

Heeeej älskade och bästa läsare 😀 Idag mår jag fett med bra och det känns verkligen som min födelsedag! Har blivit uppvaktad som aldrig förr på mina sociala medier och så har jag även kommit hem till min underbara familj som grillade, gav presenter och snart ska jag, Matte och Natta se bajen vinna över Elfsborg 😉 Stort jävla tack till alla er som grattat mig, ni ska veta att det betyder otroligt jävla mycket, är så extremt lycklig att ha er som läsare, följare och även vänner! Galet mycket kärlek till er och jag lovar att jag ska gottgöra er alla med bra underhållning 😀 En månad kvar sedan släpps bomben… 😉

9 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Grattis igen, du skrev att Annica och du skulle göra en sista grej tillsammans i höst, det blir spännade att se vad det är. om det är de du menar!
  Nu måste Barjern vinna dom har halkat ner lite!

  1. anonym säger:

   Big Brother ??

 2. anonym säger:

  Grattis igen. Vilket toppenväder. vad fin stitch är. Kul att du blev så firad. Bra.

 3. Anonym säger:

  Blir så glad när du blev så firad, du är värd allt gott,
  Ha en fortsatt bra födelsedag, vilken fin hund Stich är!

 4. Anonym säger:

  Grattis på födelsedagen och vilken bra dag du verkat ha haft, kul och få se Stitch det var länge sen, hon är verkligen fin.

 5. Anonym säger:

  Grattis till vinsten, roligt att Bajern vann, det var ju en bra födelsedagspresent, ha en bra tisdag!

 6. anonym säger:

  I kväll är det damfotboll, visst gillar du det,eller, måste heja på Sverige!
  Hoppas du hade en trevlig födelsedag, tror den var kanon!

 7. Sara säger:

  STORT GRATTIS!! du är underbar med sånt fint hjärta. Önskar verkligen dig all lycka!

  1. anonym säger:

   Håller med dig, du kommer att få ett underbart liv när han bestämt sig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.