Malmö away

Posted in Mitt liv

Jag vill bara meddela er om att helgen var fucking fantastisk! Älskar mina vänner så galet mycket och vi gjorde resan ned till Malmö till något otroligt minnesvärt 😀 Som vi skrattat, supit och festat, detta var på en helt ny nivå och vi alla mådde extremt jävla bra.

P8040001 P8040002 P8040004 P8040010 P8040011 P8040012

5 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Låter toppen. Ha en bra vecka. Hoppas stitch mår bra.

 2. Jennifer Queen säger:

  Hoppas ni hade riktigt kul här i Skåne 😀

 3. anonym säger:

  Så roligt att du hörde av dig, gillar dina inlägg, hoppas du hade riktigt trevligt i Malmö
  och att du mår, ha en fortsatt bra vecka!

 4. Emma säger:

  Hej, vet att det är din blogg och ja jag behöver inte följa om jag ”stör” mig mm som kanske många tänker nu. Men jag skulle bara vilja påpeka att dina texter kunde vara trevligare att läsa om du inte svor så mycket i typ alla meningar mm. Jag är inte pryd på något vis å har varit rätt ful i munnen själv tills en person sa så som jag säger till dig nu. Det låter faktiskt inte så trevligt att varken höra eller läsa alla svordomar. Fort blir det som en dålig ovana och spårar ur så tänkte bara poängtera att jag uppmärksammat det och tycker såhär. Sen vad du gör utav det är ju upp till dig 😛
  Hoppas du förstår min poäng iallafall 🙂

  Ha det bra!

  1. anonym säger:

   Han är fortfarande en ”liten pojke” som försöker vara tuff. Har även märkt att så fort det är något att skryta om, så kommer det ett inlägg. Synd, han skulle kunna skriva så många roliga inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.