Nyinkommet

Posted in Mode, Sno stilen

Hejsan måndag! Är ni taggade för en ny vecka? Jag är faktiskt det, kanske lite extra taggad då jag är fylld med energi efter att ha fått sova ett bra tag igår för första gången på väldigt länge. Idag ska jag iväg på jobb, möte och sedan gymmet… är nervös för gymmet, är rädd att jag ska komma dit, va galet taggad och sedan börja värma upp och när jag väl ska sätta igång så får jag galet ont i handen. Det är rätt sjukt att jag så här en månad senare inte är helt återställd, jag börjar misstänka att jag har en spricka. Allt man egentligen ska göra då är att vila handen men enda sedan jag skadade mig så har jag burit, slagit och utsatt handen för massor utav smärta så den har ju faktiskt aldrig riktigt fått läka helt och hållet, men skit samma jag kan ju fortfarande blogga med den 😉

IMG_1087 IMG_1093 IMG_1099
Kläderna ovan kommer från Paapi.se och mitt nya favoritmärke Sik Silk.

T-shirt: Siksilk //Jeans: Sik Silk //Skor: Adidas Yeezy //Klocka: Bulova

5 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Tror att du ansträngt den för mycket, du blev kanske inte helt återställd innan du började träna efter
  skadan, linda den och låt den vila!
  Tycker att du skriver kloka saker på din blogg, du håller dig till verkligeheten, och kör inte 150
  hela tiden, då slutar man!
  Roligt med några fler inlägg i veckan!

 2. Anonym säger:

  Såg att du är modell för PAAPI, du som gillar modell jobbet!

 3. anonym säger:

  Snygga kläder. Ta hand om handen har du röntgat den så det inte blir värre. Ha en bra vecka.

 4. Anonym säger:

  Snygga kläder, hoppas det gick bra med handen på träningen!

 5. Anonym säger:

  Hoppas allt är bra med dig, och du mår bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.