Att vara med i en Dokusåpa

Posted in Mitt liv

Okej kan vi klargöra en sak angående Temptation Island. Yes både jag och Annica var överens om att åka utomlands till en paradis ö i 21 dagar skilda ifrån varandra med 10 singel killar/tjejer…. får jag fråga er en sak… vart är det galna, sjuka, idiotiska i detta? Jag menar folk skriver, hur kunde ni göra så, vem fan ställer upp i ett sådant program osv… då frågar jag er, snälla vad har ni för fördomar egentligen? Jag ser nämligen inte problemet i att åka utomlands på separata håll, det gör man ju hela tiden under ens livstid även fast man är i ett förhållande. Ska man säga att sin partner inte får åka utomlands med sina vänner, eller att partnern inte får gå ut och festa och sova borta? Vart är skillnaden? Är det kamerorna som är skillnaden? Jag menar det finns minst lika många singlar om inte 1000 gånger så många fler när sin partner är utomlands och där har man ingen möjlighet att få reda på sanningen. Visst detta program är jävligt påfrestande, det är tufft att va instängd med en hel del nya människor men varför inte vända allt till något positivt och skaffa nya vänner? Man vet ju att man möter sin älskade några dagar senare så varför vara deppig. I mitt och Annicas fall så var vi så otroligt jävla säkra i varandra, jag visste till 1000000 procent att jag är trogen och att även hon är det så att gå in i ett sådant program när man är så pass självsäkra är ju egentligen lika lätt som att ber smör på sina frukostmackor på morgonen. Det handlar inte om att sätta sitt förhållande på spel, det är skitsnack, eller okej till viss del så stämmer det men då vill jag säga att man dagligen sätter sitt förhållande på prov så detta program är inget undantag folk vill bara få det att låta värre än vad det är. Ett förhållande bygger ju på tillit och skulle någon partner välja att göra något dumt under programmets gång så är det kanske lika bra att få reda på det för det skulle man ändå få förr eller senare, eller har jag fel? Så min fråga kvarstår, vart är det konstiga med att ställa upp i detta program? Är folk rädda för att visa känslor? Ni alla kommer fatta när ni ser detta program och tills dess så lämnar jag frågan öppen men jag säger bara… Wow vilken resa och wow vilka jävla vänner jag fått efter detta!

Hellre ångra att man gjort något än att ligga på dödsbädden och ångra att man inte gjorde det!

38 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Varför kommenterar inte A. då utan raderar alla som frågar ??

  1. anonym säger:

   Men det får du väl fråga henne om. Jävla tjatande.

 2. Anonym säger:

  Det här inlägget gör att jag förstår ännu mer varför jag inte kommer kolla….

 3. Shola Ama säger:

  Men snälla! Programmet går ju ut på att blir frestad till att göra dumheter! Tror inte att om man reser ifrån varandra så kommer lätt klädda tjejer/killar slänga sig på en. Ni är ju fast i en ö med lösaktiga tjejer/killar som har till uppdrag att förstöra er relation. Tror man att det kommer sluta bra eller??? Då är ni ju mer korkade än ni ser ut…..

  1. anonym säger:

   Och med din kommentar är du lika dum som tåget som bara följer ett spår. Pucko!!

   1. Shola Ama säger:

    Kom med något bättre, röv slickare!

  2. anonym säger:

   Håller med det är inte vilket program som helst.

 4. Sanna säger:

  Förstår i de det du skriver men får såå jävla mycket ångest över själva programmet. Har följt dig och annica ända sen big brother och känns som du alltid tagit henne fett oseriöst. Vem tar ens de programmet som ”värsta grejen” när ni två precis gjort slut. Känns så skönt att Annica gått vidare även fast jag hoppades på er

 5. Hampus säger:

  Segt med Annica som ex hon är dröm

  1. Anonym säger:

   Helt rätt! Ingen vet dock vad som hände mellan dom men programmet lär väll visa det. M verkar ju gilla tjejer som heter Jennifer iaf loool. Stackars Annica

   1. Anonym säger:

    HA HA Bra namn!

 6. Anonym säger:

  Båda var överens om detta…så varför göra Marcelo till skurken. Tycker ni beter er jävligt konstigt.Det är upp till var och en att titta . Att Annica inte vill höra talas om detta är kanske inte så konstigt om ni ser på alla dessa kommentarer. För isåfall är väll hon också lika dum som ville fara dit eller?

 7. Anna säger:

  Två frågor!
  -När spelades detta in (månad)?
  -Och vart?
  Kramar Till Alla <3

 8. anonym säger:

  Det är ju många som kommentera att inte A svarar men det är ju ett tag sen
  som följarna skrev på A blogg om TI!
  Inga följare hade ju skrivit något på M blogg då ingen hade ju läst något
  så det är ju inte därför!

 9. anonym säger:

  GRATTIS TILL VINSTEN I GÅR OM INTE JAG LÄST FEL!

 10. Anonym säger:

  Alla får ju göra som dom vill om dom vill vara med i TI, men jag personligen gillar jag inte serien
  eller vad det är, nu vet ju ingen vad som hände eller inte, men än vad som hände så tänker jag ett steg
  längre varför gör man det, det är ju underbart att komma till sol och värme!, Om man lever på
  ett jobb som man har inom sociala medier, vet man ju inte hur det kan bli!

 11. Anna säger:

  Vad som är skillnaden undrar du. Här skickar dom in singlar som enbart är där för att fresta er! Du hör väl det på namnet? Åker man utomlands utan sin partner i vanliga fall så kanske det inte dyker upp massa lättklädda killar/ tjejer som får betalt för försöka frest er. Det är skillnaden!

 12. M säger:

  Att ni ens åker på ett sånt skit jippo säger ju helt klart att säkert redan DÅ va det fnurra på tråden mellan er…. annars ställer man nog inte upp… sen att man ens söker den SPÄNNINGEN med att bli frestad????? Seriösa par skulle aldrig ställa upp!!!!! Garanterar att det ni fick reda på om varandra där nere gjorde så ni är isär IDAG!!!! Å andra sidan va ni för olika från början.

 13. anonym säger:

  Tragiskt när det är den SPÄNNINGEN man söker i livet. Finns så mycket annat som berikar och utvecklar en, om man har ambitioner.
  Undrar vad de man har samarbete med tycker, dålig reklam för dessa.

 14. anonym säger:

  Herre gud vad mycket negativitet det finns bland kommentarerna.
  Ni har väl ingen aning om vad som hände där de var. Eller har ni sett programmet?
  Var de kvar hela tiden eller avbröt de? Vänta till det sänds och sen kan ni komma med pekpinnar.

 15. anonym säger:

  Skulle ni gjort det gratis? Ok om ni säkra men gillar inte smaskiga dokusåpor som spelar med känslor. Detta är en mognadsfråga. Och vilken läggning man har. Dvs ingen djupare person riskerar sin kärlek på tv. Vi har olika tankar och åsikter om det och det får du förstå.

 16. Anonym säger:

  Det jag tänker på är som jag tycker är värst är när man har ett jobb och är beroende,
  av samarbetspartner för att tjäna pengar men jag kan ha helt fel det kanske blir bara bättre!

 17. Linnea säger:

  ´Med facit i hand var det kanske inte en så bra idé att ställa upp på detta spektakel, ert förhållande började ju i en Såpa och ev. slutar med en Såpa. …. Alla gör vi våra misstag, sa Igelkotten och klev av Rotborsten 😛

 18. anonym säger:

  Jag har börjat tycka synd om Annica, hon verka kämpa och kämpa, såg en bild av henne
  hon har gått ner i vikt tycker jag, hon har haft en tuff,
  M försök att ta hand om henne lite, du är ju så bra och förstående kille!
  Har inte med det här inlägget att göra, men jag skrev det i alla fall!

  1. anonym säger:

   Skulle stå hon har haft det tuft!

 19. anonym säger:

  Jag förstår inte vad problemet är? De som är med i TI vet vad de ger sig in på.
  Det finns väl lika mycket frestelser om de går ut på krogen hemma.
  Tycker kommentarerna börjar spåra ur.
  Vänta med att döma innan ni sett programmet.

 20. Anonym säger:

  Såg bilder av Annica på galan i Göteborg, du kallade henne för prinsessa
  för ganska lägensen, då skulle du sett henne i Göteborg då såg hon ut som
  en prinsessa, så tjusig hon var, då skulle du varIt stolt, Ha en bra helg!

  1. M säger:

   Han måste skämmas över hennes beteende på post hotellet. Vidrigt och se

   1. anonym säger:

    Håller med dig, vad är det för fel, tror att hon mår dåligt, M är väl tillsammans med en singel tjej, från TI, och några killar därifrån som han blivit kompis med, han kanske är kompis
    med tjejen också, jag hade inte sett Insta förräm på natten, det var hemskt att se, det har varit
    rörigt för henne på sista tiden,!

 21. L säger:

  Om man inte inser skillnaden i att åka på semester var för sig och att åka till ett ställe där ett flertal personer ska ”fresta” en att vara otrogen så är man mer än lovligt korkad.

  1. Anonym säger:

   Dom var i Ko Samui i Thailand tror jag,håller med dig, tror det kanske hände en del saker
   om han var inblandad det vet jag inte, Tycker han jämför fel saker varför vill inte A
   skriva om det hon brukar ju vara först att skriva om saker!

   1. anonym säger:

    Varför ska A sitta och försvara och förklara saker innan de har sänts på TV? Tids nog kommer inlägg från A oxå.
    Men ni sitter som små parasiter och bara suger åt er och ska gotta er i vad som gick snett.

 22. anonym säger:

  Läs hur natten slutade för prinsessan..bubbelbad i lånad dyr klänning …??? stolt över henne ???

  1. anonym säger:

   Men nu får ni väl lägga ner. Varför ska han stå till svars över vad hon gör? Tror inte deras vänskap blir bättre eller sämre över det? Tror ni att han sitter hemma som en munk och bara rullar tummarna?
   Bara för att han inte lägger ut allt han gör så ska ni sitta och slänga skit på Annica. Eller kommer ni sitta och skriva vad Marcelo har för sig i Annicas blogg. För övrigt vet ni ju inte om Annica betalade för klänningen om den blev förstörd. Ta reda på fakta innan ni dömer.

   1. anonym säger:

    Det är ju ingen som dömer, följarna alla tycker ju olika och det gör du också,
    inge fel i det, många blir ju förvånade, det blir ju så när hon lägger ut på Insta!

 23. F säger:

  Men snälla människor, låt dom vara? Annica får väl bada hur mycket hon vill i sin dyra klänning, gissar på att ni inte betalat den? Hur kan det ens störa er? Och vad förbjuder dom att åka till ön? Om båda ville det så låt dom? Varför ska ni bry er och spekulera så jädra mycket? Ni behöver absolut inte själva vara med i programmet 🙂 avgå människor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.