Jag gör Botox

Posted in Bikt/Video, Mitt liv

Okej detta ser värre ut än vad det är, lovar er jag överlevde och det var inte värre än myggbett 😉 Känner ni att ni vill motverka rynkor och få ansiktet att se slätare ut så rekommenderar jag er detta starkt! Jag har faktiskt märkt att botox blivit sjukt vanligt idag, jag har ett flertal vänner som testat på detta och många av dom är män vilket känns kul då detta är till för alla och verkligen ingenting man ska skämmas över snarare tvärtom, för vem vill ha en fet bekymmersrynka i pannan? 😉 Kika på videon så får ni se duktiga Madelaine arbeta med mitt ansikte och se hur jag klarar av ”smärtan” och hur man ser ut minutrarna efter behandlingen. Ps. Glöm inte att prenumerera på min kanal för det kommer att bombas med härliga klipp framöver 😀

9 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Vågar inte jag är en riktig fegis, roligt att du är på gång igen, har verkligen saknat det!

 2. anonym säger:

  Grattis till lägenheten. Får vi hoppas du kommer trivas där.

 3. Anonym säger:

  Kul att du hittat lägenhet 🙂 Hoppas vi får se din inredning

  1. Anonym säger:

   Han inte med i svängarna var har han köpt är den stor!!

   1. anonym säger:

    Du får väl följa honom på snap och insta. Där händer det mycket 🙂

  2. Marcelo Pena säger:

   ja men verkligen 🙂 🙂

 4. Anonym säger:

  Hoppas du kommer att trivas, du verkar ju må bra och verkar trivas med livet!

 5. anonym säger:

  Så roligt tror du kommer att får ett bra liv du verkar ju gilla familjeliv och kompisar,
  gillar din blogg nu när du gör lite fler inlägg!
  Grattis till vinsten ingår, idag är du väl glad!

  1. Marcelo Pena säger:

   tackar tackar! jo det är kul att blogga igen faktiskt 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.