Jag har köpt lägenhet

Posted in Mitt liv

FREEEEEEDAG!!! Så fucking taggad 😀 Okej jag kan väl börja med att säga att jag inte har planerat något, jag fick de att låta som att jag hade något riktigt najs att se fram emot i helgen, jag ska däremot umgås med min hund, familj och mina vänner och på söndag så är det ju även derby mot hyresgästerna 😉 Jag är väl mest glad då jag faktiskt gått och köpt mig en lägenhet för två dagar sedan… asså hur sjukt?? Det gick fort, nästan för fort och helt plötsligt så stod jag där med en dyr lya mitt i Vasastan med kungsbalkong högst upp i huset 😀 Känns rätt overkligt fortfarande om jag ska va ärlig, detta är mitt drömställe att bo på i Stockholm och nu har jag mig en 2a här! Jag tror att jag kommer trivas som en kung och att få äga denna drömbostad till 100 procent är ju fantastiskt 😀

Jag vill bara höja ett finger till dom som sa att jag var tvungen att ta tag i mitt liv osv… fortsätt hata för de gör mig starkare och de får min framgång att växa ännu mer!

Peace and Love

12 Kommentarer

 1. anonym säger:

  GRATTIS GRATTIS så roligt!
  Fattar inte som som säger att du ska tag i ditt liv, tycker du gör helt rätt varför så brättom
  med allting, det är bra att man tar det lungt och tänker efter istället för att rusa iväg och ångrar sig
  sedan, ha en jättefin helg. du kanske kan visa några bilder med Stich!

 2. bettan säger:

  Stort grattis till din nya lägenhet !

 3. maria h säger:

  grattis

 4. Anonym säger:

  Grattis 🙂 Du kommer lyckas med ditt liv och hitta rätt person att dela det med. Hoppas vi får se lite av din inredning

 5. anonym säger:

  Ser fram emot att få se lägenheten och hur du ska inreda den!

 6. Anna säger:

  Ta du saker i din takt du! Bara för att Annica var så snabb så behöver inte du vara det.

 7. anonym säger:

  Man måste väl för attan ha någonstans att bo eller..ha de gött

 8. Anonym säger:

  Han bor ju bra som han gör nu, varför stressa fram allt, du gör helt rätt man ska vänta till man
  hittar det man tycker om, om man inte är tvungen, och det var ju inte M!

 9. anonym säger:

  Grattis en kompis till mej bodde på gästrikegatan i vasastaden. Du kommer få det bra där vad kul.

 10. Chriss säger:

  grattis och lycka till, det här blir nog skönt för dej

 11. anonym säger:

  Nu kommer det du längtat efter ganska länge, du kommer bli så lycklig nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.