kanelbullar får mig på fall

Posted in Mitt liv

Dags att slänga sig i sängen efter en lång, varm och skön dusch. Det har varit en riktigt fin dag idag och även fast jag bara fått 4 timmars sömn så sprudlar jag av energi, det måste ha att gör med mina tidiga träningspass … eller så kan det också vara allt socker som kickat in under dagen då jag tryckt i mig kanelbullar 😀 Är det något som kan få mig på fall så är det fan ett par riktigt färska, varma väldoftande kanelbullar <3 Kom ihåg detta om ni någon gång ska bjuda hem mig på en dejt 😉

Godnatt underbara ni, hörs imorgon bitti jävligt tidigt!

2 Kommentarer

  1. anna säger:

    vaniljbullar med kokosflingor på ska det vara

  2. anonym säger:

    Tror inte det har att göra med träningspassen, hellre med fyra timmars sömn,
    ha en bra fortsatt vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.