När livet bestått av jobb

Posted in Mitt liv

Så här har mina dagar sett ut hela jävla veckan… eller varför låter jag irriterad? Jag har ju gjort detta med min bästa polare Musse och så har även Stitch och Zacka varit där med oss så vi har varit ett fantastiskt gäng, grymma Nicci har även hon varit förbi med mat och bara hängt. Jag har varit på Snickeri 1 för att fixa mina dörrar jag har här hemma och visst kan man köpa nya men man vill gärna bevara sina gamla då de är eftertraktat. Jag har slipat ned mina och detta har tagit en jävla tid, har även börjat grundmålat dessa men de är ännu inte klara så just nu går jag på toa utan dörr haha och det är väl sådär när man har gäster över. Har iallafall fått massa annat fixat som ny fin inredning men sedan så har jag även slipat min bänkskiva i köket så att den blivit fräsch 😀

3 Kommentarer

  1. ellen säger:

    haha! det är inte kul att fixa saker, men väldigt skön känsla när de är klara.

  2. anonym säger:

    Mister pena ha en mysig jul. Hoppas tomten kommer och du får en julklapp. Snön kom inte men för mej det är ok. ät och mumsa godis. Och vila upp över helgen och ta hand om dej.

  3. chriss säger:

    vill bara önska dej en skön och trevlig jul och nyår så klart. Lycka till med allt framöver det är du värd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.