Kärlek

Posted in Mitt liv

Trodde faktiskt aldrig att jag skulle hitta en tjej med lika fint och stort hjärta som Annica… Jag hade verkligen fel! Nu vet jag hur det är att vara kär igen, jag säger bara WOW vilken tjej den där ”N” är alltså, vi klickar så sjukt bra och hon får mitt hjärta att slå hårdare än någonsin! Tråkigt att hon var tvungen att åka hem till Götet idag men vi kommer att ses snart igen så tills dess så får jag längta ihjäl mig.

One day someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else

19 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Jag gläds med dig, jag tror du kommer bli lika lycklig som du var med A, en dum fråga var hon med i
  PH det var endast en gissning!

  1. A säger:

   Ja det var en riktigt dum fråga ! Hur nyfiken och intresserad kan man vara på en människa man inte känner om man inte är femton år och så starstruck som bara tonåringar är ? förlåt om du nu är en idoldyrkande tonåring .

 2. Anonym säger:

  Din blomma som var så fin, verka inte må så bra just nu ,du måste nog köpa en ny tror inte
  den repar sig!

  1. A säger:

   Det är nog hans minsta problem just nu att blomman har dött , 😀 😀 Kanske kan du skicka honom ett presentkort så han kan köpa en ny likadan blomma ?

   1. Anonym säger:

    Det ska jag göra, bra att du sa det!

  2. Marcelo Pena säger:

   hahahahah aaaa vet den e helt sönder

 3. A säger:

  Du hinner knappt landa innan du diskuteras på Bloggbevakning .se ! Tråkigt att det inte är på ett positivt sätt .

  1. Anonym säger:

   A jag tycker du ska sluta att kommentera dom som skriver, det kan M göra, trodde det skulle bli slut med dumma kommentarer, förstår inte vad man får ut av det, mår man bra när man får kritisera andra, eller vad är det för fel, varför kan vi inte vara possitiva!
   Sen om du inte gillar dom som skriver kommenterar, bry dig inte, då mår du mycke bättre!

   1. anonym säger:

    Och du kan ju försöka vara mindre bloggpolis. Är det någon som inte mår bra så måste det vara du. Ta något lugnande och gå och lägg dig.

 4. anonym säger:

  Annica var inte rätt för dig..tror inte du var kär i henne!
  Du har varit olycklig i 5 år..Annica har varit så fel för dig! Jag är så glad du har hittat den riktiga kärleken,så om du säger själv…

  1. anonym säger:

   Du måste vara helt rubbad. Hur kan man slänga ur sig en sån kommentar? Väx upp för fan.

  2. A säger:

   Trodde du gillade Marcelo …. men tydligen inte förstår jag nu eftersom du dumförklarar honom totalt genom att påstå att han emot sin egen vilja varit tillsammans och förlovad med en tjej som han var olycklig med i fem år !

 5. Anonym säger:

  Stort lycka till i framtiden

 6. anonym säger:

  Vad fint. En man fråga mej om vi skulle förlova oss men jag tvekar. Det ska kännas rätt. Vilken fin kille hon fått nu för det är du. All lycka och ta hand om varandra.

 7. Anonym säger:

  Den tjej som får dig får en underbar kille, lycka till med nya kärleken!

  1. Marcelo Pena säger:

   lycklig jag blir tack:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.