Padel Zenter

Posted in Mitt liv

Dammat sushi nu innan det är dags för träning igen, dock så är det inte gymmet som gäller för nu är det dags för padel med grabbarna och det ska bli extremt kul då jag aldrig prövat på detta tidigare men eftersom jag är grym på bollsporter och då tennis är min grej så känns de som att detta kommer bli grymt 😀 Det är på Zlatans ställe som vi ska spela så jag tror att anläggningen kommer vara riktigt fet.

6 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  GIllade du padel tennis, har aldrig spelat det men det verkar kul, den matem såg god ut, ha en bra tisdag och resten av veckan!

 2. chriss säger:

  Bra att du struntar i all skitsnack det är en styrka. ha det gott

  1. Anonym säger:

   Håller med dig Criss, hoppas att det blir slut, jag tycker det inte är roligt att läsa allt skitsnack!

   1. anonym säger:

    Men ibland när det är något DU inte håller med om, då tycker du det är skitsnack eller en elak kommentar. Så vad som är vad är ju något läsaren själv får avgöra och DU behöver inte avgöra det med en kommentar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.