Egentid

Posted in Mitt liv

Då sitter jag i soffan med en ansiktsmask som stramar åt som fan, jag la nog lite för tjockt lager samt att jag nu insåg att jag råkade smeta ut detta i skägget vilket kommer leda till smärta när jag väl ska ta loss denna. Jag minns knappt när jag använde en ansiktsmask senast, det måste ju nästan varit då jag var tillsammans med Annica eftersom hon var min skönhetsdrottning och var jävligt kunnig inom detta område med hud.

Idag for jag till slakthuset med Alex och brände av ett axelpass, jag känner mig fortfarande stark och helt ärligt så känner jag mig i ganska bra form vilket är extremt skönt. Imorgon blir det träning igen men då i form utav Padel och just denna sport är jag förälskad i och 😀

Nu ska masken sitta på ansiktet i 30 minuter och medan jag väntar så passar jag på att tvätta.

godnatt!

2 Kommentarer

  1. anonym säger:

    Blev ansiksbehandlingen bra, fick du ha kvar skägget!

    1. Marcelo Pena säger:

      hahah aa men jävlar vad ont de gjorde 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.