Händer detta på riktigt?!

Posted in Mitt liv

Riktigt trött torsdag… inte sovit så mycket inatt då jag hade massa saker att göra så jag får ju skylla mig själv egentligen men snart så är det helg så då får jag äntligen chilla och umgås med vännerna igen.

Igår efter mitt träningspass så fick jag höra en extremt rolig och fantastisk sak, en sak som jag önskat och som kommer att påverka mitt liv och göra det till de bättre, de är dock inget jag kan berätta för er i dagsläget men snart så får ni reda på allt 😀

Träningen går framåt och jag älskar att vara tillbaka på gymmet igen!

5 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Livet kan alltid bli bättre, men du har ju hittat kärleken och är lycklig, ha det så bra!

 2. anonym säger:

  Jag undrar sa flundran var det är du har på gång?

  1. Marcelo Pena säger:

   Du får se i slutet av sommaren 😀

 3. anonym säger:

  Spännande, när är snart!

  1. Marcelo Pena säger:

   i slutet av sommaren:D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.