En magisk lördag

Posted in Mitt liv

Alltid lika tråkigt med söndagar och när den vackraste människan i mitt liv just nu måste lämna… Har iallafall haft en extremt underbar lördag där vi började med en riktigt lång promenad i solen med Stitch där jag köpte en frisbee till henne som hon älskade och lekte galet mycket med 😀 Vi mötte upp en nära vän till mig (B) och tillsammans så gick vi alla tre hem till oss och spelade Mario Cart och drog till Palmyra för att äta. Här får man alltid så extremt mycket mat och för första gången någonsin så vann tallriken över mig och jag var tvungen att lämna kvar mat… Jag ska ha en revanch snart igen 😉 Efter detta så skyndade vi till bilen för att åka till tanto och se solnedgången på en riktigt mysig utkiksplats och vi hann precis innan det mörknade, spontant efteråt så började jag och B gå mot fotbollsplanen och lira boll haha och då joinade även min käraste och vi fick en hel del roliga filmer på detta och jag verkligen njöt av varje sekund. Efter någom timma så kände vi för att bara dra hem till oss och kolla film men först vart det ett stopp på hemmakväll där vi köpte snacks för 400kr haha underbart att svulla ibland 😉

5 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Jag blir så glad för din skull, du verkar ha hittat helt rätt, hon verkar vara en underbar tjej, hon får
  flytta till Stockholm, det måste ju vara jobbigt att åka, för det är ju en bit!
  God Natt och ha en bra arbetsdag i morgon, tycker måndagar är en av dom bättre dagarna i veckan!

  1. Marcelo Pena säger:

   Det ska hon göra snart 😀 Tackar hoppas din dag blir grym

 2. Anonym säger:

  Marcelo du har fått ta så mycket skit som varit helt obefogad. Därför extra glad att du får detta i ditt liv.
  Kärlek som när den är rätt förgyller hela tillvaron. Kram.

  1. Marcelo Pena säger:

   tack så mycket 🙂

 3. anonym säger:

  Blir det att se Hammarby live i kväll!
  Håller med dig 13:45, tycker det är så dåligt alla som skrivit skit, och ingen vet om det är sant
  eller inte, Må gott och njut av livet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.