Gjorde nästan 1 mil

Posted in Mitt liv

Godmorgon världen! Alltså min energi är på max nivå idag, jag är otroligt taggad på en ny vecka och jag längtar till fredagen då en viss person fyller år 😀 Jag ska träna idag och träna va något jag gjorde igår kväll med en vän från Kalmar. Han bad mig följa med på en löprunda runt hela kungsholmen och den var på drygt 1 mil och faaan va underbart skönt detta var 😀 Min löpning satt i och konditionen kändes på topp vilket är rätt sjukt då jag aldrig tränar detta (typ). Nu ska jag blicka framåt mot ett hälsosammare liv utan massa fest och annat skit, nu ska jag ta mig tillbaka till min monster form och min hälsosamma livsstil för detta vinner jag på i längden 😀

Hoppas ni alla får en grym dag och ta hand om era nära och kära!

3 Kommentarer

  1. anonym säger:

    Det är ju en viss person för dig, vad ska du då hitta på för roligt, du är ju bra ärr hitta på roliga saker,
    förstår att du längtar!

  2. anonym säger:

    Hejaheja bra gjort. Ja nu har vi härligt väder. Njut och ha det fint.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.