Grand Hotel

Posted in Mitt liv

Det har hänt så sjukt mycket roliga saker på endast två dagar och jag har haft fullt upp, känns typ som att jag börjat bli gråhårig av all stress under veckan (Har ju iofs blivit det men de är för att frisören som färgade mig hade i färgen för länge haha) men äntligen får jag slappna av och njuta för just nu har jag klivit upp till hotelmrummet efter ett besökt på Spa här på Grand Hotel 😀 Jag ska passa på att njuta galet mycket och ladda batterierna och sedan ska ni få beta varför jag haft så mycket att fixa, men först en middag med mi amor 😉

2 Kommentarer

  1. anonym säger:

    Vilken fantastisk människa du är, allt du har ordnat har läst Insta i helgen, och vikeb fest
    hon måste ju blivit överaskad, du verkar vara lycklig och det är du värd!

    1. Marcelo Pena säger:

      tack blir lycklig 🙂 ja det har varit fantastiskt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.