Gästinlägg

Posted in Mitt liv

Jag måste bara börja med att säga att min födelsedagshelg har varit en DRÖM! Det är alltså ’N’ som skriver nu och inte Marcelo. Det är säkert inte många som vet vem jag är men jag är Marcelos flickvän.

Jag ska försöka berätta hur fiiiiiin födelsedagshelg M ordnat för mig. Jag kan inte riktigt förstå hur mycket tid och planering han lagt ner på mig och det är svårt att beskriva känslan man känner, när den personen som man älskar så mycket gör något för just dig… För kärlek är svår och tuff men när den är såhär så är den helt underbar…

Det började med att M hämtade mig från tåget från Göteborg sent på fredag och han var jättefin och uppklädd. Vi åkte till lägenheten där jag hann snabbt byta om och fixa mig, han sa att han hade bokat bord på en restaurang så vi skyndade oss och började promenera. Då jag inte är från Sthlm och är rätt kass på gatorna så reagerade jag inte på vart vi gick. Men sen kom vi till en gata nära vår lägenhet och helt plötsligt så sprang våra vänner ut på gatan med konfetti och hög musik och överraskade mig. Jag blev såååå chockad! Marcelo hade spelat så bra och våra vänner också. Jag hade verkligen ingen aning! SÅ FINT!

M hade ordnat Hawaii-tema med hur cool inredning som helst, massa ballonger, massa champagne och beer pong! Det jag älskar är att han bjöd in mina nära vänner från Sthlm och speciellt min absolut bästa vän Fredrik och Emil från Göteborg (givetvis kunde inte mina två bästa tjejkompisar komma då dem är i Göteborg), jag har alltid varit mån om att ha få men nära vänner. Jag har aldrig velat känna hela världen och ha miljontals vänner utan mina nära betyder väldigt mycket för mig och jag vill gärna ha dem hela livet och ge dem hela mig. Sååååå massa pluspoäng för det Marcelo. Du är bäst!

Efter detta gick vi ut och festade på stan. Vi stannade inte allt för länge utan lämnade dem andra och så åkte vi hem och hade hur mysigt som helst…

På lördagmorgon kom världens bästa Jeppe (vårt tredje hjul) och trängde sig på (i vanlig ordning haha!). Vi åkte till Grönan och hade jättekul! Åkte massa karuseller och åt sockervadd och vädret var helt fantastiskt! Så kul att jag får se så mycket av Sthlm. Jag har varit här flera gånger sen jag var liten men det är först nu som jag faktiskt ser Stockholm tack vare att M visar mig runt överallt.

Jag trodde givetvis att min födelsedag var över meeeeen… M hade bokat spa och övernattning på Grand Hotel!!! Jag vet inte vad jag ska säga. Det finns ingen person någonsin som gjort så fina saker för mig tidigare…

Så, efter Grönan checkade vi in, drack champagne och myste på spat som var hur fint som helst. Absolut det finaste spat jag vart på! Sen åkte vi upp till rummet igen (som för övrigt var huuuuuur fint som helst och stort!) och myste lite och fixade oss för mat. Vi promenerade till Koh Phangan och käkade där vilket var jättegott och mysigt med åska ????…

Efter det ville vi bara ha en mysig kväll på hotellet utan utgång så vi rensade närmaste godisbutik och sprang tillbaka till hotellet och slängde oss i sängen och det där är exakt vad jag ville. Inget mer än att bara få vara med dig Marcelo.

Tack baby ännu en gång för en helt otroligt fin födelsedagshelg. Ännu en gång skapar vi fina minnen tillsammans som jag kommer komma ihåg livet ut. Jag älskar dig!

Din N

4 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Vilket bra skrivit inlägg, och du skriver precis vad du känner, jag har ju läst M blogg hur mycket han
  älskar dig, han är en underbar människa, har följt hans blogg i 6 år har bara gott att säga om han, önska er
  all lycka och ni kommer att få ett underbart liv!

  1. Marcelo Pena säger:

   kul att du följt mig så länge 😀 tack för det!!! du är bäst

 2. A säger:

  Glad för er skull!!

  1. Marcelo Pena säger:

   Tackar tackar verkligen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.