Vid min sida

Posted in Mitt liv

Dagen startade extremt bra, bättre än på riktigt länge då jag vaknade upp med tjejen vid min sida en måndag. Hon bokade ett tåg som gick i morse klockan 6 så man kan säga att vi fick en extra dag tillsammans i söndags. Igår var vi hos mina föräldrar och åt middag och lekte med Stitch och efter det så drog vi hem och fortsatte kolla på serien la casa del papel, en riktigt bra serie ni borde se 🙂 Är så jävla glad att denna helg blev så lyckad som den blev, jag har haft det så otroligt kul och det var länge sedan jag skrattat så mycket och känt mig så lycklig.

6 Kommentarer

 1. Jenny säger:

  La casa del papel.. asså ruggit bra serie???????????????? Asså har aldrig varit så stressad och nervös som jag var när jag kollade sista avsnittet????????‍♀️????

 2. anonym säger:

  Väldigt bra serie!
  Om ett tag så får du vakna vid hennes sida varje dag, ha en bra vecka!

 3. anonym säger:

  Det blev många inlägg av samma text!

 4. anonym säger:

  Ett nytt blogginlägg skulle vara roligt, du har ju skämt bort oss sen du kom hem, och det har varit
  roligt att läsa din blogg igen, hoppas du fortsätter, om du har tid!

 5. Hann säger:

  la casa de* papel.
  La casa del papel betyder typ papperets hus..

 6. Marre säger:

  Marcelo man känner att du mår så mycket bättre nu sätter du utrycker dig bevisar bara hur bra du mår gillar att du är stark och inte tar åt dig.
  Fortsätt vara du och gör det du gillar i slutändan är det det viktigaste hur du mår.

  Keep it real and bless ????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.