Har han lekt av sig?

Posted in Mitt liv

Jag älskar alla spekulationer om vem det är jag dejtar/är tillsammans med, det kanske inte är värsta hemligheten längre men jag väljer ändå att vara lite försiktig så att de inte ska bli samma kaos som förr (iofs så var den tjejen rätt trött). Ni kan skratta åt mig och tro att jag återigen kommer att göra bort mig eller kasta bort allt detta, men vet ni vad?! Denna gång är så jävla annorlunda, jag vet inte va det är men nu känner jag äkta kärlek och att denna tjej träffar mig rakt i hjärtat och det är något väldigt speciellt för det är sällan någon gör det. Jag vill säga att jag har förändrats rätt mycket sedan jag träffade henne och bara till det bättre och jag fick höra att någon tyckte att jag inte ska gå in i ett förhållande igen osv men vet ni vad, jo jag vet bäst själv och helt ärligt så har jag varit singel nu i ungefär 1 år och kunnat leka av mig otroligt mycket så jag känner mig liksom rätt klar på den fronten, det vänder rätt snabbt från att bli kallad mansgris till romantiker. Ni lär nog märka hur mycket bättre jag kommer att må och hur roligare denna blogg kommer att bli och snart så ska jag även involvera min käraste lite mer 😉 Redan till helgen är hon tillbaka i huvudstaden och de sjuka är att vi knappt kan vara ifrån varandra en enda vecka haha jag vet det låter rätt patetiskt men mina vänner, det är så här det är när man är kär 😀

Jag kom på att ni inte fått se några bilder från födelsedagsfesten jag anordnade så därför ska ni få det nu och dessa är i början av dagen när vi stressade till bästa Buttericks för att köpa rekvisita som vi skulle inreda lokalen med.

29 Kommentarer

 1. anonym säger:

  NU har du hittat rätt tjej, hon verkar jättefin och trevlig, ett fint blogginlägg hon gjorde, och skrev så fint om dig, tror du kommer bli lycklig med henne!
  Det kaos som har varit, ingen vet vad som var rätt eller fel, alla som kommentarer triggade varann och det blev bara värre och värre, du hade många som stod på din sida, och det var jätte bra!
  Hare så bra och lycka till!

  1. anonym säger:

   Ingen vet om ett nytt förhållande är rätt. Det får tiden utvisa.
   Att det blir kaos i kommentarsfältet beror nog mycket på att alla har olika uppfattning om vad som är rätt och fel att skriva.

   1. Marcelo Pena säger:

    precis precis vi får helt enkelt se

 2. Catarina säger:

  Vet du Marcelo. ..jag tycker att ditt singel år har du skött med bravur. Din förra lilla flört som jag tror, bara var just det,en flört ,gick du aldrig ut och sa något för mycket om. Det var alla andra och denna tjej som sa desto mer. Nu först går du ut med att du är kär. Så all lycka till,och ni har dom bästa förutsättningarna att det ska gå bra. Sen vet man ju aldrig, det vet ingen,men man gör sitt bästa.

 3. Sandra säger:

  Rätt trött? Du är ju så jävla patetisk. Undrar hur fan Annica stod ut med en sån loser. tur att hon gjorde slut 😀

  1. anonym säger:

   Det var ju ett gemensamt beslut. Så där har du fel Sandra. Snarare du som är ett patetiskt träsktroll.

  2. Anonym säger:

   Om du nu är en följare och gillar Annika, så borde du ha snappat upp vid det här laget,att dom är bästa vänner,tycker om och bryr sig om varann som vänner gör.Så jag tror att dina påhopp inte gör någon glad ,tvärtom faktiskt.Så visa respekt istället för hur Marcelo och Annika känner.

 4. anonym säger:

  Hur kan man sitta vid en dataskärm och dömma folk man inte känner, vem gjorde slut inte var det hon,
  men det är historia nu, och inget att ta upp, tycker att du ska önska honom lycka till i stället, och vara
  glad för hans skull!

 5. mimmi säger:

  men varför skriver du att nicci var rätt trött? ganska taskigt tycker jag

  1. Anonym säger:

   Hon har ju inte skrivit så snälla saker…

   1. Louise säger:

    För att han inte var snäll mot henne ja

    1. Marcelo Pena säger:

     ha ha! verkligen inte… eller

    2. Marcelo Pena säger:

     ha ha! verkligen inte… eller

   2. Marcelo Pena säger:

    exakt, riktigt falsk va hon

   3. Marcelo Pena säger:

    exakt, riktigt falsk va hon

 6. Sarah säger:

  Hoppas inte Annica mår dåligt pga av dig hon är världens bästa tjej grym på allt så tycker hon förtjänar respekt så hoppas du lämnar henne ifred så hon med kan bli lycklig. Stitch är ju mer hennes hund så varför ska du låna henne ibland när det passar dig. Förstår inte heller hur man kan säja att man ska vara tillsammans hela livet med någon man varit ihop med någon månad så omoget du är väl ändå 28 snart?! Tänk om du kunde skriva lite mognare inlägg så man inte behöver vara 15 för att läsa din blogg och tycka det är nått intressant?!

  1. anonym säger:

   Vadå respekt, dom har ju inte varit tillsammans på ett år, får man inte skriva att man är kär, vad är det för fel med det, du kanske inte vet att dom är bäste vänner och delar vårdnaden om Stitch, dom
   köpte ju Stitch när dom fortfarande var tillsammans, varför är det mer hennes hund, hon har henne på vardagarna för han jobbar ju och hon är mest hemma och han på helgerna, och andra dagar när det passar, varför går du in här läser och skriver kommentarer när du inte gillar bloggen,
   önskar han hellre lycka till med nya kärleken!

   1. Marcelo Pena säger:

    exakt så är det! tack! jag tar stitch när annica inte kan och tvärt om

   2. Marcelo Pena säger:

    exakt så är det! tack! jag tar stitch när annica inte kan och tvärt om

  2. anonym säger:

   Fy fan Sarah vad du är tragisk.

   1. anonym säger:

    Håller med dig, tycker hon ska sluta att kommentera här om hon inte kan vara possitiv, vi vill inte läsa det hon skriver och drar in allt hon inte har att göra med, M har gått vidare och är lycklig gläds med han i stället,och livet blir mycket roligare!

 7. Louise säger:

  Härligt att läsa att du faktiskt inser hur illa du betett dig tidigare och grattis till den nya relationen, ni verkar genuint lyckliga!

  1. Marcelo Pena säger:

   Illa? jag menar mer när jag varit singel för i ett förhållande så är jag alltid snäll

  2. Marcelo Pena säger:

   Illa? jag menar mer när jag varit singel för i ett förhållande så är jag alltid snäll

 8. Anonym säger:

  Än en gång visar du bara hur omogen du är genom att pika Nicci, så sjukt tröttsamt.

 9. Nathalie säger:

  Hur gammal är du egentligen? Bete dig & visa dig mer manlig än så, så kanske nya N slipper skämmas ???? #mansgris

 10. E säger:

  All eloge till dig att du hittat kärlek igen och att du verkligen kommer vara en fin kille gentemot henne. Är riktigt glad över det. Men att du tvunget behövde ge Nicci en pik i texten och även i kommentarerna säga att hon är falsk… Du ville inte ha henne, stå för det? Varför måste du trycka ned någon som redan ligger och som gick vidare från dig efter all drama vilket inte var mer än rätt. Ville du att hon skulle svansa mer efter dig även fast du betedde dig douchigt? Eller varför ens kalla henne trött eller falsk. Hon gick vidare, inte mer än rätt. Var glad för hennes skull istället att hon nu hittat någon som faktiskt tycker om henne och visar henne respekt? Då visar du på mognad. Konstruktiv kommentar.

 11. anonym säger:

  Jag tycker M verkar vara en fantastisk kille, trycka ner Nicci men allt hon skrev i sin blogg metervis hur hon mådde och visste inte hur hon skulle kunna fortsätta, han ville inte ha ett seriöst förhållande, men
  hon kanske inte förstod eller visste vad det var, jag vet vad han menar med trött det är inget negativt, alla kan ju vara trött ibland, hon skrev ju inte så trevliga saker i sin blogg heller, men M får skulden för allt, han skrev aldrig någonting, för han ville vara fri ! Tror att han kommer vara en riktig MR ROMANCE NU!
  något negativt om henne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.