Detta bör ni också göra

Posted in Mitt liv

Gör faktiskt något jag själv kritiserat förr… att hålla på med telefonen på gymmet!! Jag vet att jag kör på någon slags dubbelmoral nu då jag sitter i en magmaskin och bloggar samtidigt som jag hämtar andan men jag vågar kalla detta multitasking eller att utnyttja tiden på bästa sätt 😀 Riktigt skönt att dra till gymmet så här sent då det knappt är ett ansikte på anläggningen så det känns som att man kan köra precis vad man vill och allt kommer att vara ledigt, dessutom kan man passa på att ta lite egobilder på sig själv höhö (se min instastory).

Det har varit en lång dag idag men jag har skrattat mycketoch varit riktigt kreativ så nu innan jag lägger mig så ska jag tänka på två positiva saker som jag tar med mig från denna dag samt att jag ska tänka på något som jag vill uppnå med morgondagen. Detta är grymt och jag tycker att alla borde börja göra detta innan man går och lägger sig så att man lägger sig med bra energi och uppskattar dagen man haft samt att man vaknar upp med ett mål att uppnå vilket gör en mer taggad på livet 😀

3 Kommentarer

  1. anonym säger:

    Bra jobbat, ha en bra fredag och helg!

  2. anonym säger:

    Duktig du är, med mat och mys, du verkar må så bra nu, det glädjer mig!

  3. anonym säger:

    Ska du med flickvännen på march i dag nersör match!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.