Godmorgon

Posted in Mitt liv

Idag kliver man upp med huvudvärk, har nog haft detta i tre dagar nu och det vägrar släppa, får hoppas att det försvinner till helgen så att man kan få njuta av ledigheten tillsammans med de man älskar. Jag har faktiskt inga planer alls på att festa i helgen, nej det blir träning och bara mys med bio och att fixa hemma med olika projekt som släpat efter, dessutom så ser jag verkligen fram emot att få umgås med Stitch och ta långa promenader och leka med henne 😀

15 Kommentarer

 1. M säger:

  Måste säga. GUUUD vilket vackert par!!!! Jätte jätte fin flickvän och säkert underbar. LYCKA till med er nya relation. ÄNTLIGEN ????????????

 2. M säger:

  Det blir frågetecken när man gör många glada smileys. Skumt

 3. anonym säger:

  Tycker som du M, du verka ha fått tag i en jättefin, trevlig och klok flickvän, tycket hon skrev mycket
  bra på gästinlägget, tycker hon ska göra det fler gånger!
  Nu till något annat på förra inlägget svarade du på kommenarer och vissa blev två av varje gång!
  Och väldigt segt att komma in på kommentarerna ibland, och kod 503,sidan går inte att visas ganska ofta,
  Du får vara PT för din underbara flickvän i helgen hon kasnke har tränat tidigare!

  1. Louise säger:

   Öh va? Vara PT? Tycker du hon ser ut att behöva träna eller? Du kan ju knappast veta från ett inlägg om hon är underbar, trevlig, jättefin och klok. Verkar lite överdrivet att skriva så. Vacker är hon dock åtminstone, det ser man, men hennes personlighet vet vi ju ännu inget om. 🙂

   1. anonym säger:

    Det handlar inte om att hon behöver träna, M gilla när tjejer tränar, pt var ju ett skämt jag glömde skriva det, hennes gästinlägg tyckte jag var jättebra skrivit!

    1. Jämnställdhet gäller numera . säger:

     Marcelo gillar att tjejer tränar ! Har du anonym missat att vi lever på 2000-talet och inte på 50-talet när kvinnor skulle behaga sina män ? Varför skulle hon träna för att hennes snubbe gillar att träna ? Man tror knappt det är sant att det finns såna som tycker / skriver sånt här .

    2. Louise säger:

     Va spelar det för roll att M gillar när tjejer tränar?? Hur gammal är du om ja får fråga? Antingen väldigt ung eller gammal som resonerar så.. jösses

     1. Utbildning är väldigt bra . säger:

      Tänkte exakt detsamma som du Louise ! Gode gud man blir nästan rädd att det finns människor med såna åsikter år 2018 . Riktigt riktigt oupplyst och väldigt obehagligt skrämmande .

 4. chriss säger:

  Lycka till

 5. Andrea säger:

  Ben Mitkus skulle intervjuas av en utav våra största ” kändis / skvallertidningar ” men drog sej ur detta eftersom han ansåg att de behandlat hans före detta tjej My på ett kränkande sätt .. Så beter sej mogna och äkta män , Vilken ryggrad den mannen har !

  1. Sarah säger:

   Moget av Ben han verkar vara en genomsnäll kille ????

   1. Så genomskinligt allt . säger:

    Ja han är manlighet och mänsklighet personifierad , gör fina saker för sina nära och kära utan att basunera ut det på instagram och andra sociala medier för att få kommentarer om hur fantastisk han är , Så ledsamt och tragiskt när man måste berätta vad man gjort för att glädja någon annan eller till och med be dom berätta om hur fint de blir behandlade ! Neej såna finns väl inte tänker ni nu .. men joodå många såna osäkra och identitetssökande människor finns det tyvärr ….

 6. Louise säger:

  Blev du sponsrad med gratisalkohol av JP Chenet till din tjejs fest eller?

 7. Maria säger:

  Min dotter har också haft ont i huvudet ett par dagar. På VC sa de att det är nåt virus som går nu. Och de rekommenderade panodil och ipren ihop. Och det hjälpte för min dotter i allafall.

 8. anonym säger:

  Din huvudvärk kanske har med pollen att göra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.