Jag har myskväll

Posted in Mitt liv

Riktigt dåligt med inlägg under helgen jag vet det men jag har lagt fokus på min käraste, min familj, mina vänner och att fixa till här i hemmet så att blogga kom liksom inte på tal. Ni får inlägg om helgen imorgon istället för just nu sitter jag, Stitch och en grym tjej och kollar på min favorit film, Draktränaren 😀

Jag var iallafall på derby idag mellan Djurgården och Hammarby och vilken fantaaastisk match det blev, Bajen vann slm alltid och vi leder fortfarande allsvenskan, livet är rätt underbart och det känns som att år 18 är mitt år 😉

2 Kommentarer

  1. anonym säger:

    Oj vad kommentarfältet är segt att komma in på, ingen bild men det kanske kommer, kul att läsa dina
    inlägg igen, ha en trevlig Valborg och helg!

  2. anonym säger:

    Var har alla bilder tagit vägen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.