Cykeltur runt Stockholm

Posted in Mitt liv

Bästa idén igår, att göra cyklarna startklara för 2018 och sedan cykla runt kungsholmen längs med vattnet 😀 Det var ju så otroligt skönt sommarväder så jag sket i gymmet och ville istället spendera dagen utomhus. Idag bör jag dock satsa på gymmet, jag har inte varit där på några dagar och jag har ju faktiskt gjort allt annat än att äta nyttigt de senaste dagarna så lite ångest har man ju då sommaren och stränderna närmar sig.

Förresten, ser ni vem det är jag cyklade med? Någon har visst flyttat upp och gått och blivit Stockholmare 😉

5 Kommentarer

 1. anonym säger:

  I morse var det lika fel,som före när det inte gick att komma in på Finest eller bloggaran, det går til sig
  men det återkommer, jag tycker om det det fortsätter tycker jag att du ska byta bloggportal ,det verkar ju inte gå att lösa för Finest, eller dom kanske jobbar på det, det tog en minut att komma in för att skriva
  den här kommentarer, den tuggade hela tiden, har inte alls bråttom men man tycker ju att det ska gå fortare!
  Vem det är, det vet jag. det verkar vara en toppentjej, tycker jag, lycka till i fortsättningen och ha een bra cykel vecka!

 2. anonym säger:

  Grattis till nya Stockholmaren ”:) kul ..ta vara på livet ..de går fort

 3. anonym säger:

  Du skojade visst ..du gick ju till Annica

  1. anonym säger:

   Det är klart att man måste kunna umgås med sitt ex, dom har ju Stitch tillsammans, det var ju på em,
   på kvällen skulle hon ju ut och M skulle sköta hunden!
   visst har M blivit sambo med sin tjej i Sthlm, hon har ju flyttat upp!

   1. Louise säger:

    Vilken koll du har!! Skriver du ner deras tider eller hur kommer du ihåg det?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.