Hörlurar från Sony

Posted in Mitt liv

Kolla dessa 😀 Fick hem mina Sony WF-1000X för några dagar sedan och wooow va grymma dom är! Jag har kört Sony när det kommer till hörlurar innan då jag vet att dom är ledande inom just detta och deras WH-1000XM2 är lätt det bästa jag testat och använt då ljudet är kristallklart men det bästa av allt, dom har brusreducering vilket gör att när du t.ex. flyger så kan du stänga ute flygplansmotorer, personal eller skrikande barn och bara kunna koppla av och höra din härliga musik eller ljudbok, jag lovar er detta fungerar overkligt bra och jag har testat de på minst 10 flyg hittills. Därför var jag nu sugen på att ha ett par lite mindre och smidigare hörlurar som passar bra till motionsspåret eller på cykeln så då fick det alltså bli WF-1000X som även dessa kan stänga ute ljud runtomkring. Nu har jag använt dom cirka 5 gånger och hittills är jag riktigt nöjd med ljudet, utseendet och batteritiden så dessa kan jag lätt rekomendera till er som vill ha ett par bra sladdlös hörlurar 😀

1 Kommentar

  1. anonym säger:

    Det var ett bra förslag, ska kolla om jag köper dom!
    Ett förslag, fixa kommentarfältet, och bloggen också, ibland går det bra, ibland går det inte alls att
    komma in!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.